NaslovnicaVijestiJose Mourinho me nagovorio da odbijem Liverpool, objasnio je Salah

Jose Mourinho me nagovorio da odbijem Liverpool, objasnio je Salah

Jose Mourinho me nagovorio da odbijem Liverpool, objasnio je Salah. Mohamed Salah je otkrio kako ga je telefonski poziv od Jose Mourinha uvjerio da se pridruži Chelseaju, a ne Liverpoolu.

Jose Mourinho me nagovorio

Egipatski napadač došao je kao velika nada tokom svojih impresivnih nastupa u Baselu, koji su ih odveli do polufinala Europa lige u 2013. godini.

Liverpool i Chelsea su bili vrlo zainteresovani za igrača, ali on je odabrao prelazak na Stamford Bridge u siječnju 2014. godine za 11 milijuna funti.

Salahov put u Londonu je završio veoma loše što ga je našlo na rubu prve momčadi pod Jose Mourinhovim vodstvom, gdje je nakon samo 13 nastupa otišao na posudbu u Fiorentinu.

23-godišnji se ponovo pokrenuo u Romi, a sada je otkrio okolnosti koje su ga dovele do toga da se pridruži Chelseaju.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Liverpool me želio već nekoliko mjeseci. Oni su otvorili razgovore u listopadu 2013. godine”, rekao je Salah za Egipatsku televiziju MBC Masr.

“Pregovori su trajali dugo vremena, jer je Basel odbacio više od jedne ponude. Osjećali su transfer naknada nije tako visoka. Čekao sam Liverpool da se dogovori sa Baselom, jer mi se zaista sviđao njihov način igre i taj klub. Bio sam nestrpljiv da im se pridružim.”

“Ali onda sam dobio telefonski poziv od Mourinha, i tada se sve promijenilo. On je objasnio situaciju i rekao da me treba u Chelseaju. To je bio jedan od glavnih razloga zašto sam se pridružio klubu iz Londona.”

“Mourinho mi je rekao da misli da sam dobar igrač i da je htio da ja izaberem Chelsea.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!