NaslovnicaVijestiJose Mourinho uči njemački jezik. Preuzima klub iz Bundeslige?

Jose Mourinho uči njemački jezik. Preuzima klub iz Bundeslige?

Jose Mourinho, sada već bivši trener Rome, traži novi izazov nakon raskida suradnje s talijanskim klubom prošlog mjeseca. Iako je Portugalac osigurao osvajanje Konferencijske lige za Romu, niz loših rezultata doveo ga je do otkaza, ostavljajući klub na devetom mjestu Serie A.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mourinho, koji je jedan od najuspješnijih trenera modernog doba s trofejima osvojenim s klubovima poput Porta, Chelseaja, Intera, Real Madrida i Manchester Uniteda, već traži novi angažman. Ovoga puta, kako bi povećao svoje šanse, Portugalac uči novi jezik – njemački.

Nakon odlaska iz Rome, spekulacije o Mourinhovom sljedećem poslu odnose se na moguće preuzimanje trenerske pozicije u Barceloni, s obzirom na to da će Xavi najvjerojatnije napustiti Camp Nou na kraju sezone. Međutim, prema informacijama, Mourinho uči njemački jezik s ciljem preuzimanja trenerske pozicije u Bayernu.

Njemački medij BILD izvještava da Mourinho uči njemački jezik, a sve ukazuje na to da bi mogao biti zainteresiran za preuzimanje Bayerna. Trenutni trener Bayerna, Thomas Tuchel, suočava se s pitanjima o budućnosti nakon poraza od 3-0 od Bayer Leverkusena, što je ostavilo bavarski klub pet bodova udaljenim od vrha Bundeslige.

Ako Bayern odluči prekinuti suradnju s Tuchelom, čini se da je Mourinho spreman preuzeti odgovornost. To bi mu omogućilo vođenje momčadi u još jednoj od najjačih europskih liga, a njegovo učenje njemačkog jezika sugerira da ozbiljno razmatra ovu opciju. Mourinho je tijekom karijere uvijek isticao važnost komunikacije s igračima na jeziku zemlje u kojoj radi, pa bi njegovo usvajanje njemačkog moglo biti ključno za uspjeh u Bayernu München. S nestrpljenjem očekujemo razvoj situacije i vidjet ćemo hoće li Mourinho zaista postati novi strateg u bavarskom klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!