NaslovnicaVijestiJose Mourinho napokon objasnio zašto Mkhitaryan nije igrao

Jose Mourinho napokon objasnio zašto Mkhitaryan nije igrao

Jose Mourinho napokon objasnio zašto Mkhitaryan nije igrao. Situacija Henrikh Mkhitaryana u Manchester Unitedu je postala razlog za zabrinutost među navijačima Crvenih vragova.

Jose Mourinho napokon

Od završetka 26 milijuna funti vrijednog ljetnog transfera, 27-godišnjak je napravio samo četiri nastupa u Premier ligi pod vodstvom Jose Mourinha, od kojih su tri sa klupe.

Povratak protiv Manchester Cityja u EFL kupu ranije ovog tjedna se očekivao od Mkhitaryana, ali to se još jednom nije dogodilo, unatoč Mourinhovoj nedavnoj potvrdi da se Armenac uspješno oporavio od ozljede bedra.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Navijači od tada traže objašnjenje od portugalskog stručnjaka i razumljivo, u strahu su da bi mogao biti prodan u siječnju.

screenshot_16

UPLATI!
Pa zbog toga, pred Unitedov sukob sa Burnleyom danas, Mourinho je uredno objasnio zašto nije igrao Mkhitaryana.

“Mkhitaryan nije ozlijeđen”, rekao je za MUTV. “Ponekad se zbunim sa riječju ‘fit (spreman)’ na engleskom jeziku.”

“Ponekad možete reći da ‘nije ozlijeđen’, ali se također može reći da je u izvanrednom stanju i spreman je za igru. To je drugačije za mene, jer mi koristimo različite riječi za različite situacije na portugalskom jeziku.”

“Neki igrači smatraju da se vrlo lako prilagoditi Premier ligi, dok drugima treba više vremena. Treba im vremena da osjete intenzitet, agresivnost, igru bez lopte i konkurentnost.”

“U stvarnosti, to je često različito, posebno u pogledu konkurentnosti. nije važno tko ste i protiv koga igrate, morate igrati na najvišoj razini u suprotnom nećete biti u mogućnosti učiniti ništa.”

“Micki treba vremena da postane vrhunski igrač, što on zna da može postati.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ako je to glavni razlog, zašto se onda Mourinho nije postavio tako prema Zlatanu Ibrahimoviću i Paulu Pogbi, koji su nedavno bili vrlo loši, a zbog toga njegova teorija sada stvarno nema smisla.

Samo vrijeme na terenu može pomoći Mkhitaryanu da se prilagodi tempu Premier lige, a to što ga Mourinho ne pušta da igra će samo biti kontraproduktivno.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!