NaslovnicaVijestiJose Mourinho napokon odlučio: Ova četiri igrača neće biti u Manchester Unitedu...

Jose Mourinho napokon odlučio: Ova četiri igrača neće biti u Manchester Unitedu sljedeće sezone

Bez ikakvih dramatičnih događaja od sada do kolovoza, Jose Mourinho će i sljedeće sezone biti zadužen za Manchester United. Portugalski trener ulazi u svoju treću sezonu kao menadžer Crvenih đavola, koji je pod pritiskom da svojim trenutnim poslodavcima dostavi njihov prvi naslov prvaka od 2013. godine.

Jose Mourinho napokon

Mourinhova ekipa je postigla prosječan rezultat ove sezone, pored Pep Guardiolinog Manchester Cityja, koji je novi prvak Premier lige, sa pet utakmica preostalih da se igra, nakon što je Manchester United sramotno izgubio od posljednjeg na tabeli West Broma sa 1-0.

Manchester United ostaje drugi na tabeli za sada, 16 bodova iza Manchester Cityja i još uvijek bi mogli spasiti nešto od ove sezone osvojivši FA kup.

Oni će igrati protiv Tottenhama u polufinalu ovog natjecanja na Wembleyu ovog vikenda. Pobjednik iz te utakmice će igrati protiv Chelseaja ili Southamptona sljedećeg mjeseca u finalu.

No, Mourinho je izrazito svjestan da se trebaju napraviti neke promjene ovog ljeta kako bi se zatvorio taj jaz između njih i Cityja, čija će momčad ponovo biti pojačanja prije početka sezone 2018/19.

Prema Daily Mailu, 55-godišnjak je već odlučio koja četiri igrač se želi riješiti prije početka sljedeće sezone.

Popis će zasigurno iznenaditi mnoge ljude, a Paul Pogba je navodno najveća žrtva.

Mail je shvatio da je Mourinho spreman dopustiti francuskom veznjaku da napusti Old Trafford tek nešto manje od dvije godine nakon što je napravio taj iznenadni povratak u Manchester United u rekordnom transferu od 89.3 milijuna funti iz Juventusa.

[su_watch_live_football]

Velika većina navijača Uniteda i dalje ostaje pod sumnjom, jer Pogba još uvijek nije pokazao ono što zna i bit će uznemireni izvješćima da ga Mourinho sada planira prodati.

Slično tome, također će biti duboko zabrinuti Mailovom tvrdnjom da Mourinho također planira da se riješi Anthony Martiala. 22-godišnjak, koji je postigao 11 golova u 41 utakmici ove sezone, je također na Mourinhovoj listi nakon što nije uspio uvjeriti portugalskog taktičara da je vrijedan prve postave na Old Traffordu.

No, u mnogo manje iznenađujućim vijestima, Mourinho je također odlučan prodati i Matteo Darmiana i Daley Blinda.

Teško je zamisliti da će navijači Uniteda plakati za ovom dvojicom. Ali, Pogba i Martial? Ovo neće proći dobro među navijačima kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!