NaslovnicaVijestiJose Mourinho napravio veliku odluku o budućnosti svoje zvijezde

Jose Mourinho napravio veliku odluku o budućnosti svoje zvijezde

Neke potencijalno velike vijesti su izronile o Luke Shawovoj budućnosti u Manchester Unitedu.

Jose Mourinho napravio

22-godišnjak je doživio noćnu moru na Old Traffordu nakon velikog transfer iz Southamptona 2014. godine.

Nakon što je igrao sjajno za Southampton u sezoni 2013/14, gdje je skupio 35 nastupa u Premier ligi, United je potpisao Luke Shawa za 30 milijuna funti.

Ali u Unitedu nije uspio napraviti značajan dojam. I čini se da su njegovi dani u klubu odbrojani.

[su_no1forfootball]

Izvještaji čak ukazuju na to kako je Jose Mourinho otvoren za njegov odlazak u siječnju i spreman ga je dati za 20 milijuna funti, prema pisanju The Timesa.

Portugalski menadžer navodno se nada kako će unovčiti lijevog beka, koji se nije pojavio niti jednom u ligi ove sezone. Tvrdi se da odnos između menadžera i igrača nije dobar.

Iako bi kamen spoticanja mogla biti Shawova plaća, on je navodno na ugovoru od 130.000 funti tjedno koje bi mogle spriječiti timove da ponude novac za njega.

[su_bonus]

Turski klub, Fenerbahce je nedavno pokazao interes za Shawa, a spremni su platiti više od 50% njegove plaće.

Southampton se također povezuje sa svojim bivšim igračem. Sveci nastavljaju pratiti njegovu situaciju i spremni su da se bore za njegov potpis ako klub proda Ryana Bertranda nakon što se prijelazni rok ponovo otvori.

Saga o transferu Shawa se nastavlja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!