NaslovnicaVijestiJose Mourinho naredio zvijezdi Manchester Uniteda da napusti klub

Jose Mourinho naredio zvijezdi Manchester Uniteda da napusti klub

Ako je vjerovati pisanju uglednog engleskog lista, The Sun, trener engleskog kluba Manchester Uniteda, Jose Mourinho tražio je od zvijezde tima iz Manchestera da napusti klub, te je slobodan u izboru nove sredine. Riječ je o njemačkom igraču, Bastianu Schweinsteigeru koji se prije par dana oprostio od njemačke reprezentacije s kojom je imao zavidnu karijeru.

Jose Mourinho

Kako piše pomenuti engleski list, 32-godišnji njemački nogometaš premjestio je svoje stvari iz svlačionice prvog tima, a dok ne nađe novi tim trenirat će sa rezervnom momčadi Manchester Uniteda. Prošlog tjeda Schweinsteiger je trenirao sa timom do 21 godinu.

Schweinsteiger je u Premiershipu debitovao prošle sezone kada je Manchester United bio pod palicom Louisa van Gaala koji je smijenjen, a Nijemac je Manchester United koštao 16 milijuna eura kada je u engleski tim došao iz Bayerna. Nakon toga, Schweinsteiger nikako nije mogao da uspostavi pravi formu.

Naime, odlazak Schweinsteigera bi mogao značiti još nešto – dolazak Paula Pogbe o kojem se već dugo vremena priča. Kako piše The Sun, United će nastojati da u sljedećoj sezoni gaji brz tempo igre, a Bastian Schweinsteiger ne može da ispuni zahtjeve Josea Mourinha.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Klubovi koji su zainteresovani za njemačkog veznjaka su gradski rivali u Seriji A – Inter Milan i AC Milan.

Kao što smo rekli, ovo bi mogao biti još jedan znak dolaska veznjaka Juventusa, Paula Pogbe za kojeg će Manchester United platiti 120 milijuna funti. Povodom toga, kladionica Netbet daje nevjerojatnu ponudu. Nude nam koeficijent od čak 8.00 da će se Pogba do kraja prijelaznog roka pridružiti Manchester Unitedu! Što znači, ukoliko uložite 5 eura na ovu okladu dobit ćete 40 eura za skoro gotovu stvar.

Treba napomenuti da je ova oklada izbačena u većini svjetskih kladionica, ali to nije slučaj i kod Netbeta.

pogba

UZMI 40 EURA

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!