NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Ne razmišljam o otkazu

Jose Mourinho: Ne razmišljam o otkazu

Trener Chelseaja, Jose Mourinho, tvrdi da on nije jedini odgovaran za lošu igru svog tima ove sezone, te da ne razmišlja o otkazu.

mourinho

Portugalac je pod velikim pritiskom, a špekulacije o otkazu su počele nakon subotnjeg poraza od Borunemoutha, što je ukupno njihov osmi poraz u ligi ove sezone. Ipak, iako su “plavci” 14. na tabeli, u zapadnom Londonu vlada pozitivna atmosfera, jer imaju šansu proći u nokaut fazu Lige prvaka.

Sutrašnja pobjeda protiv Porta na Stamford Bridgeu bi im osigurala prvo mjesto u grupi, dok bi im neriješen rezultat također bio dovoljan za drugu poziciju i prolazak dalje. Mourinho, u kojeg vlasnik kluba Roman Abramovič ima potpuno povjerenje, izjavio je da u sutrašnjoj utakmicu ulazi dobro raspoložen i da ne razmišlja o mogućnosti gubitka posla.

“Za ovo stanje nije odgovaran jedan čovjek. Nema oklijevanja, optimističan sam u vezi svega. Uradio sam dosta dobrih stvari za ovaj klub, a vlasnik zna kakav kvalitet imam.”

“Ako mi je već pokazao da vjeruje u mene već dva puta, prvi put kad mi je pružio mogućnost da ponovo treniram tim, drugi put kada mi je ponudio novi četverogodišnji ugovor, ne mislim da će promijeniti mišljenje. Znam da je vjetar koji nosi rezultate dobar vjetar. Trenutni vjetar je snažan, jer rezultati u Premier ligi su jako loši. Međutim, mislim da vlasnik zna tko sam, što sam dao klubu, i da vjeruje da sam prava osoba za ovaj posao. Govorim o realnosti situacije, najlakše je vidjeti loše rezultate i okriviti trenera.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!