NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO OTKRIO: Evo u koju ligu se neće vratiti ovog ljeta!

JOSE MOURINHO OTKRIO: Evo u koju ligu se neće vratiti ovog ljeta!

Jedan od najboljih trenera na svijetu, Jose Mourinho, koji je trenutno bez posla, otkrio je kako se ovog ljeta ne planira vratiti u Premier ligu.

Mourinho ne želi u Premier ligu

Portugalski stručnjak je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda u decembru nakon serije jako loših rezultata, te brojnih sukoba sa nekim od najvećih zvijezda u timu, uključujući i Paula Pogbu.

56-godišnjak je u dvije i pol sezone provedene na Old Traffordu osvojio Europsku ligu i Liga kup, a otkaz je uslijedio nakon visokog poraza na Old Traffordu protiv Liverpoola, kada je rezultat glasio 3-1.

Nedavno je priznao kako će preuzeti novi klub početkom sljedeće sezone, ali je i dodao kako se ne namjerava vratiti u Premier ligu. U intervjuu za DAZN rekao je: “Vratio sam se u London, ali mislim da mi sljedeća postaja neće biti Premier liga. Trofeji su jamstvo mog budućeg uspjeha. Čak i oni koji čine sve što mogu da se zaborave moja postignuća u karijeri, to nije moguće.”

“Posljednji trofej koji sam osvojio je Europska liga prije godinu i pol, a neki misle kako je to bilo prije 20 godina. Posljednje finale koje je moj tim igrao bilo je prije osam mjeseci, finale FA Kupa. Trenutno se pripremam za novi klub.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!