NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio zašto je Marcos Rojou sinoć na utakmici dao bananu

Jose Mourinho objasnio zašto je Marcos Rojou sinoć na utakmici dao bananu

Jose Mourinho objasnio zašto je Marcos Rojou sinoć na utakmici dao bananu. Najbizarniji trenutak u Manchester Unitedovoj pobjedi od 1-0 nad Rostovom u Europa ligi u četvrtak navečer došao je u drugom poluvremenu.

Jose Mourinho objasnio

Znate o čemu govorimo? Jose Mourinho je oljuštenu bananu uručio Ashley Youngu, koji je tu bananu zatim dodao do Marcos Rojoa. Argentinski branič ju je brzo progutao, što je potaklo veliki smijeh na društvenim igrama.

Novinar iz BT Sporta ne bi radio svoj posao kako treba da nije pitao Mourinha, zašto je dao Marcos Rojou bananu za vrijeme utakmice – to nije nešto što možete vidjeti svaki dan – Jose Mourinho objasnio i nije nas iznevjerio.

[su_euro_soccer_bonus]

Za novinare je nemoguće znati sa kojom verzijom Jose Mourinha će pričati kada se utakmica završi.

Hoće li on biti veseo, duhovit ili će biti ultra-neraspoložen?

Ovom prigodom, Mourinho se nije pojavio kao vrlo raspoložen, uprkos toj pobjedi Manchester Uniteda i prolasku u daljnju fazu natjecanja.

Jose Mourinho objasnio incident sa bananom

A njegovo objašnjenje za incident sa bananom je isporučio sa takvom ozbiljnošću da je to zaista smiješno.

“Vaša klupa je sigurno bila zauzeta večeras”, rekao je novinar sa BT Sporta i upitao ga što se dogodilo sa bananom.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Portugalski trener, očito malo uznemiren pitanjem, odgovorio je: “Ne znam da li ste kada bili umorni u svom životu. Jer, ja sam bio umoran mnogo puta i znam što tijelu treba. Igrač je tražio bananu.”

“Ali to uopšte nije smiješno. To znači da trebamo poštovati igrače i njihove granice. Oni zaista daju sve od sebe na terenu.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!