NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio zašto je ostavio Pogbu na klupi protiv Seville

Jose Mourinho objasnio zašto je ostavio Pogbu na klupi protiv Seville

Što se događa između Jose Mourinha i Paul Pogbe u Manchester Unitedu? Nakon što je portugalski stručnjak prošlog ljeta napravio rekordnu ponudu za Pogbu i doveo ga u Manchester United, izgledalo je da će Pogba imati dugu i uspješnu karijeru na Old Traffordu.

Jose Mourinho objasnio

Međutim, sada postoje mrmljanja da on nije nužno sretan u klubu i da je njegov odnos sa Mourinhom napet.

Nema sumnje da je Pogbina forma imala nekih problema u posljednjih nekoliko tjedana. Bio je loš tijekom Unitedovog poraza protiv Spursa. Zatim je ostavljen na klupi na putovanju u Huddersfield u ligi nekoliko dana kasnije, prije nego što je opet zamijenjen tijekom poraza protiv Newcastlea.

Izvješća govore da se nešto dešava između Pogbe i Mourinha i da je veznjak rekao da sada žali što je došao na Old Trafford.

A kada je zbog navodne bolesti propustio utakmicu protiv Huddersfielda u FA kupu, špekulacije nisu prestale.

[su_live_koeficijenti_v2]

Da bi stvari bile još gore, Pogba je ostao na klupi protiv Seville u osmini Lige prvaka. Na njegovo mjesto je izabran 21-godišnji Scott McTominay, što je zamislilo mnoge navijače Manchester Uniteda.

Ali zašto Pogba nije igrao u jednoj od najvećih utakmica se zone?

Pa, kako biste očekivali, to je bilo i prvo pitanje koje je Des Kelly postavio Jose Mourinhu prije utakmice.

Mourinhovo objašnjenje?

“Budući da McTominay svakodnevno naporno radi, osjeća se dobro i snažno, igrao je posljednji susret 90 minuta, dok Paul Pogba nije mogao igrati prošle subote, a ovo je ona vrsta utakmice za koju mi trebaju igrači koji su 100% spremni,” objasnio je Mourinho.

“Mi ćemo igrati sa tri veznjaka i Paul može igrati u jednoj od dvije uloge u kojima će Herrera i McTominay igrati.”

[su_bonus]

“Paul je stvorio sumnju što u subotu nije igrao i to je bila njegova odluka, jer se nije osjećao dobro. ”

“Svojom odlukom?” Čini se da Mourinho nije bio presretan što je Pogba propustio utakmicu FA kupa protiv Huddersfielda zbog svoje bolesti. Zapravo, menadžer je čak tvrdio da ‘nije brinuo’ o Pogbinoj bolesti prije sukoba protiv Huddersfielda.

Jedna stvar je sigurna, a to je da Mourinho samo produžuje špekuliranja tako što ne stavlja Pogbu u sastav.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!