NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio zašto United nije uspio potpisati Alvaro Moratu

Jose Mourinho objasnio zašto United nije uspio potpisati Alvaro Moratu

Jose Mourinho objasnio zašto United nije uspio potpisati Alvaro Moratu. Ljetni prijelazni rok je službeno otvoren tek prije nešto više od dva tjedna, ali većina momčadi je postigla dogovore za transfere i prije toga.

Jose Mourinho objasnio

Bez europskog klupskog nogometa, glasine su bile na naslovnicama svih medija ovog ljeta.

Jedna od tih glasina je bio Cristiano Ronaldo. Najbolji igrač na svijetu bio je povezan sa senzacionalnim odlaskom iz Real Madrida nakon što su napravljene optužbe protiv njega zbog neplaćanja poreza.

Njegov suigrač, Alvaro Morata, jednako je dominirao medijima ovog ljeta.

[su_live_koeficijenti]

Španjolac je bio podvrgnut intenzivnom interesu iz Premier lige. Dva kluba, Manchester United i Chelsea su se borili za njega i ranije ove godine. Naravno to su bile samo glasine u to vrijeme.

Međutim, potez koji je šokirao većinu nogometnih navijača širom svijeta je bio da je United postigao dogovor sa Evertonom i da dovodi Romelu Lukakua na Old Trafford.

Prošlog se tjedna to i desilo, a Romelu Lukaku je otišao na Old Trafford za 75 milijuna funti, pridruživši se ekipi Jose Mourinha. Bivši menadžer Chelseaja preduhitrio je svog starog kluba koji mjesecima prati Belgijanca.

Kad je Lukaku preselio u United, njihov interes za Moratom se odmah ohladio. Manchester United sada ima čovjeka koji želi davati golove sljedeće sezone. Lukaku je prošle sezone postigao 25 golova u 45 utakmica, a samo Harry Kane je postigao više.

[su_cashout]

Unatoč tome što je dobio Evertonovu zvijezdu i sada ima dobrog napadača, Mourinho vjeruje da je sramota što United nije mogao potpisati Moratu i otkrio je razlog zašto.

“To je pitanje za Florentina Pereza”, rekao je nakon što je njegova ekipa pobijedila 5-2 protiv LA Galaxya.

Također pročitajte: Monaco mora ispuniti dva Mbappeova zahtjeva inače Francuz odlazi

“On pripada Madridu, oni su odlučili i nismo se mogli dogovoriti, to je vrlo jednostavno, ali je sramota.”

Čini se da je Madrid bio taj koji je zadržavao te dogovore, ali možda je Mourinho sada u boljoj situaciji, što vi mislite?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!