NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO ODLUČIO: Evo na kojoj poziciji će igrati Alexis Sanchez u...

JOSE MOURINHO ODLUČIO: Evo na kojoj poziciji će igrati Alexis Sanchez u nastavku sezone!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourino odlučio je kako će jedna od najvećih zvijezda njegovog tima Alexis Sanchez igrati na novoj poziciji u nastavku sezone.

Sanchez će igrati na novoj poziciji

Čileanski reprezentativac je jako loše krenuo u novu sezonu, a nedavno se navodno posvađao sa Mourinhom, koji ga nije ni uvrstio na listu pozvanih igrača za susret sedmog kola Premier lige protiv West Ham Uniteda.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, on se vratio u tim već u sljedećem kolu protiv Newcastle Uniteda, kada je utakmicu započeo na klupi za rezervne igrače, a zatim je postigao pobjednički gol nakon ulaska u igru u drugom poluvremenu, svoj prvi još od aprila kada je bio strijelac u FA Kupu. Mourinho ga je koristio protiv Newcastlea na poziciji drugog napadača, odmah iza Romelua Lukakua, a Bleacher Report izvještava kako bi mu to mogla biti glavna pozicija u nastavku sezone. 29-godišnjak je kroz većinu karijere igrao na svojoj prirodnoj poiziciji lijevog krila, a bio je jako nezadovoljan nakon što je Mourinho odlučio kako će igrati na poziciji desnog krila protiv Valencije u Ligi prvaka. Međutim, on navodno ne bi imao ništa protiv igranja na poziciji iza Lukakua.

Belgijski napadač je također loše krenuo u novu sezonu, te Mourinho smatra kako će mu Sanchez pomoći u vrhu napada. Ukoliko je ovo zaista istina, mogli bismo gledati dosta ofanzivniji United u nastavku sezone, s obzirom da bi na krilnim pozicijama u tom slučaju više prilika dobijali Marcus Rashford i Anthony Martial.

‘Crveni vragovi’ se trenutno nalaze na osmom mjestu u Premier ligi, sa samo 13 osvojenih bodova iz osam odigranih kola. Već su pretrpjeli tri poraza u sezoni, a u sljedećem kolu, koje je na rasporedu sljedećeg vikenda, očekuje ih jako teško gostovanje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja, koji je izjednačen na vrhu tabele sa Manchester Cityjem i Liverpoolom po broju bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!