NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio ciljeve Manchester Uniteda za predstojeću sezonu

Jose Mourinho otkrio ciljeve Manchester Uniteda za predstojeću sezonu

U razgovoru sa novinarom renomiranog nogometnog portala, Goala, trener Manchester Uniteda, portugalski stručnjak Jose Mourinho govorio je o ciljevima svoga kluba u nadolazećoj sezoni, komentarisao je i veliko pojačanje u ovom prijelaznom roku, Zlatana Ibrahimovića, a i otkrio je koliko je drugačije voditi Manchester United od ostalih klubova koje je imao priliku voditi u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri.

Jose+Mourinho+Manchester+United+Pre+game+Training+xKieM0G5Tx2l

“Svaki je trenerski posao drugačiji, no realnost je da sam sa svakim klubom u karijeri imao drugačije postavljene ciljeve. Kada sam stigao u Inter, svi su nakon 50 godina sanjali osvajanje Lige prvaka. U Real Madridu se od mene tražio prekid Barcelonine dominacije. Po svom prvom dolasku u Chelsea svi su željeli prvi naslov prvaka pod novim vlasnikom, dok sam u drugom navratu na Stamford Bridge stigao kada se klub nije uspjevao niti kvalificirati u Ligu prvaka.”

Jose Mourinho kao prvi cilj postavio je igranje Lige prvaka, a za najelitnije europsko klupsko takmičenje smatra da je ‘prazno’ bez Manchester Uniteda.

“Manchester United mora igrati Ligu prvaka. Mislim da je to natjecanje nekako prazno bez Manchester Uniteda. Zamislite Ligu prvaka bez Man. Uniteda, Real Madrida ili Barcelone, za mene postoji određen broj klubova bez kojih ne mogu zamisliti to natjecanje. Liga prvaka je u prirodi ovoga kluba, mi se jednostavno moramo natjecati tamo. No, ne bih se zadovoljio da se samo plasiramo među prve četiri momčadi Premier lige. Želim vidjeti veliki napredak. I pripremiti teren da sljedećih nekoliko sezona možemo dominirati Engleskom. I osvajati trofeje. Nikad neću svojim igračima reći ‘ajmo se probati plasirati među četiri najbolje momčadi lige’, već želim da pobijedimo u svakoj utakmici. Znamo da je to nemoguće, posebno u ovakvoj konkurenciji, ali to je naša polazna točka. Pobijediti u svakoj utakmici. Ovako velik klub mora imati takav mentalitet.”, riječi su Josea Mourinha.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Na kraju, komentarisao je Zlatana Ibrahimovića koji je u Manchester United stigao nakon neuspjeha sa Švedskom na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

“Mislim da je on iznenadio sve suigrače. Mene nije, ja sam ga poznavao. No, siguran sam da su brojni igrači iznenađeni. Ne njegovom kvalitetom, toga su svi bili svjesni. Ali, ih je sigurno iznenadio radnim navikama, te nevjerojatnom motiviranošću. Ipak pričamo o 34-godišnjaku koji je osvojio toliko toga u životu. Zlatan Ibrahimović je jako dobra osoba, odličan je dečko. O njemu se često piše u krivom kontekstu, a to rade ljudi koji ga ne poznaju. No, on je i pravi mentor za mlađe igrače, Rashford nije mogao niti sanjati da će učiti pokraj Ibrahimovića. Toliko sam sretan što će njih dvojica igrati zajedno, pred Rashfordom su dvije najvažnije godine karijere. Zlatan Ibrahimović u finišu karijere nije mogao pronaći bolji motiv, sada igra u engleskoj Premier ligi, igra u Manchester Unitedu. A mi sigurno nismo mogli pronaći boljeg napadača, Zlatan će nam dati toliko potrebnu napadačku stabilnost.”, završio je Jose Mourinho…

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!