NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio kada se vraća trenerskom poslu

Jose Mourinho otkrio kada se vraća trenerskom poslu

Portugalski nogometni trener Jose Mourinho rekao je da je uvjeren da će od srpnja ponovno voditi neki klub. Portugalac, koji je u prosincu 2015. godine dobio otkaz u Chelseaju, sinoć je u Mekisko Cityju s klupe predvodio tim Fifa legendi protiv All-star momčadi Meksika.

Jose Mourinho

“Naravno da mi nedostaje posao. Vraćam se u srpnju. Sada je svibanj, od svibnja do lipnja nema mnogo. Uživam trenutno, uživam s obitelji, ali u srpnju se vraćam”, rekao je Mourinho za Associated Press.

Na pitanje do kada bi najkasnije volio da potpiše ugovor, Mourinho je rekao: “Do 30. lipnja je u redu”.

Mourinha mediji već mjesecima povezuju s Manchester Unitedom, a United do sada nikada nije demantirao informaciju da će Portugalac na klupi kluba s Old Trafforda zamijeniti Louisa van Gaala.

Budućnost Van Gaala na klupi Uniteda je sve neizvjesnija, a njegova pozicija će biti još lošija ako klub ne izbori plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Da bi United sljedeće sezone igrao u najjačem europskom takmičinju potrebna im je pobjeda protiv Bournemoutha u posljednjem kolu Premier lige, ali i poraz Manchester Cityja od Swanseaja.

“Stvarno ne znam ništa o tome”, bio je odgovor Mourinha na pitanje AP-a o eventualnom prelasku u United.

“Nemam klub. Čekao sam da ovi momci (Tim Fifa legendi) pobjede i pomognu mi, ali izgubio sam meč (9:8) i sada će mi biti teže naći klub”, rekao je Portugalac.

[su_sportingbet]

Jose Mourinho (53) svakako važi za jednog od najtrofejnijih svjetskih nogometnih trenera, a u svojoj trenerskoj karijeri vodio je zvučna imena kao što su Barcelona B, Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid i Chelsea. ‘Special One’ je dvaput osvajao Ligu prvaka, prvi put sa Portom 2003. godine, a drugi put sa Interom 2010. godine. Sa Portom je dvaput osvajao portugalski šampionat (2002. i 2003. godina), kao i sa milanskim klubom dvaput Seriju A (2008. i 2009), a još može da se pohvali sa trostrukim osvajanjem Premiershipa sa Chelseajem kojeg je vodio u dva navrata, te od “manjih” trofeja je osvajao italijanski Superkup, portugalski Superkup, FA kup, UEFA Kup, engleski Supererkup, te triput španski Kup kralja.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!