NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio kako se osjeća nakon napada na autobus Borussije Dortmund

Jose Mourinho otkrio kako se osjeća nakon napada na autobus Borussije Dortmund

Trener nogometaša Manchester Uniteda, portugalski stručnjak Jose Mourinho otkrio je za britanske medije kako se osjeća nakon što je jučer napadnut autobus Borussije Dortmund nešto prije prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka. Utakmica je odgođena, a danas je odigrana. Dortmund je poražen sa 3-2 od Monaca.

mourinho otkrio

Mourinha i Manchester United očekuje utakmice u četvrtfinalu Lige Europe protiv Anderlechta u Bruxellesu gdje je također povećana sigurnost nakon jučerašnjeg napada.

Nogometaš Borussije Dortmund, Marc Bartra najgore je prošao nakon napada jer je povrijedio desnu ruku nakon udara bombe. No, Mourinho je priznao da ne razmišlja puno o tome, te da se nada da će policija zaštititi njegovu ekipu sutra u Bruxellesu.

“Pokušavam da što manje razmišljam o tome. Želim da se usredotočim na naš posao i na našu igru. Četvrtfinale je. To nam je sada najbitnije i pokušavam samo o tome razmišljati. Solidarišem se sa igračima koji su jučer bili žrtva incidenta, kao i sa navijačima koji su bili uplašeni.”

>>Njemačka policija uhitila odgovornog za bombaški napad u Dortmundu

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Portugalac je rekao da moraju imati povjerenja u ljude koji su zaduženi za njihovu sigurnost, te se nada da će sutra utakmica biti u prvom planu.

“Kao što sam rekao, moramo imati povjerenja u ljude koji su zaduženi za našu sigurnost. Također, moramo vjerovati da će utakmica biti sutra u prvom planu te da će navijači vidjeti dobru igru. Razmišljam samo o nogometu.”, rekao je Jose Mourinho nakon dolaska njegove ekipe u glavni grad Belgije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!