NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio koja tri bivša igrača Uniteda on nikad ne bi...

Jose Mourinho otkrio koja tri bivša igrača Uniteda on nikad ne bi prodao

Pred nedavnu utakmicu FA Kupa između Chelseaja i Manchester Uniteda, trener ‘Plavaca’ Antonio Conte dao je zanimljivu izjavu o protivničkom timu.

Mourinho otkrio koja tri bivša igrača nikad ne bi prodao

Conte je izjavio da ‘Crveni vragovi’, uz Manchester City, imaju najjači tim u Premier ligi: “U oktobru su bili sjajna ekipa, isti je slučaj sada. Manchester United, uz City, ima najbolji tim u ligi.”

Taj tim bi mogao postati još bolji ukoliko Jose Mourinho uspije u svom naumu i na Old Trafford dovede napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna, te defanzivca Benfice Victora Lindelofa.

Međutim, prema njegovom mišljenju, da se njega pitalo, neki bivši igrači bi još uvijek bili u klubu.

U izjavi za BBC Sport, Portugalac je otkrio tko su ti igrači: “Nikada ne bih prodao Angela Di Mariju, Chicharita i Dannyja Welbecka. Nema šanse…”

Kao što znamo, Di Marija i Hernandez su prešli u PSG, odnosno Bayer Leverkusen u ljeto 2015. godine, dok je Danny Welbeck godinu dana ranije otišao u Arsenal.

Svi oni su napustili klub dok je trener bio nizozemski stručnjak Louis van Gaal, a Mourinho očito ima drugačije mišljenje od svog kolege.

Manchester United je sinoć slavio protiv Rostova rezultatom 1-0, te tako ukupnim rezultatom 2-1 prošao u četvrtfinale Europske lige. Pobjednički gol je postigao Juan Mata u 70. minuti na asistenciju Zlatana Ibrahimovića.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_betathome200e]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!