NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio koji igrač ga jedini nije izdao u porazu protiv...

Jose Mourinho otkrio koji igrač ga jedini nije izdao u porazu protiv Leicestera

Jose Mourinho otkrio koji igrač ga jedini nije izdao u porazu protiv Leicestera. Trener Chelseaja je rekao da je jedina utjeha u sinoćnjem porazu bio Loic Remy koji je postigao pogodak i vratio tračak nade za sve navijače Chelseaja.

Jose Mourinho otkrio koji igrač ga jedini nije izdao

Mourinho je bio zadovoljan s borbom koju su igrači pokazali krajem drugog poluvremena.

Menadžer Plavaca je rekao: “Dobra stvar je duh ekipe. U posljednjih 30 minuta smo pokušavali, dali sve od sebe, postigli jedan pogodak, a mogli smo primiti i više.”

“To je pozitivna stvar koja me natjerala da mislim da nije sve tako loše kao što je to rezultat pokazao, jer u posljednjih 30 minuta smo bili bolji tim.”

“Moji igrači su prihvatili rizik, a taj rizik je bio ogroman. Da nismo igrali onako dobro u posljednjih 30 minuta, izgubili bi sa većim rezultatom. Nitko se nije bojao toga. Krenuli smo u napad da se spasimo i skoro smo to uspjeli.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Leicester se vratio na vrh tabele i Mourinho je priznao da su bili bolja momčad, ali nije mogao odoljeti, a da ne okrivi nikoga, ovog puta dječake koji donose loptu.

“Leicester se borio sa svim sredstvima, a i dječaci koji su donosili lopte su bili nevjerovatni.”

“Kažem ovo zato što je to sramota za Premiership, ali želim da vam bude jasno da je Leicester zaslužio ovaj rezultat.”

Nakon poraza od Leicestera, Chelsea je sada samo dva mjesta i jedan bod iznad zone ispadanja.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!