NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio koliko novca Alexis Sanchez zaista vrijedi

Jose Mourinho otkrio koliko novca Alexis Sanchez zaista vrijedi

Transfer Alex Sancheza u Manchester United je najvjerojatnije najveći događaj u Premier ligi na ovom zimskom prijelaznom roku.

Jose Mourinho otkrio

Arsenal je izgubio jednog od svojih najboljih igrača od ljutih rivala, a Unitedovo potpisivanje jednog od najboljih u ligi je glavna priča, ali način na koji su ga ukrali od Manchester Cityja je bila još veća priča.

City je izgledao apsolutno uvjerljivo da će dovesti igrača u zimskom prijelaznom roku nakon što su ga prošlog ljeta zamalo doveli, dok je taj potez tretiran kao formalnost tijekom prve polovice sezone.

[su_no1forfootball]

Siječanj nije bio jako daleko kada se uključio i drugi dio Manchestera i odjednom su se našli kao favoriti.

City se povukao, navodno ljut na promjenu planova Čileanca nakon što im je dao svoju riječ, ostavljajući Unitedu jasan put do kraja prijelaznog roka da dovedu Sancheza, što im je i uspjelo.

Nije da se United nije odrekao mnogo toga, jer su morali ponuditi jednog igrača kako bi doveli Čileanca. Crveni đavoli su se morali odreći Henrikh Mkhitaryana, igrača kojeg su doveli prije 18 mjeseci i platili 30 milijuna funti, a također su morali ponuditi plaću koja je od Sancheza učinila najplaćenijeg igrača u Premier ligi.

Jose Mourinho je dao svoje mišljenje o davanju toliko novca za igrača sa tek šest mjeseci preostalih u njegovom ugovoru, objašnjavajući da vjeruje da ovaj igrač stvarno vrijedi te novce.

[su_live_koeficijenti]

“Napisani brojevi nisu baš tačni”, rekao je Mourinho. “I stavite ga u perspektivu – normalni transfer za Snacheza pod ugovorom bi koštao oko 100 do 150 milijuna funti.”

Mogao bi biti u pravu sa tim, nakon što je naglo porasla cijena igrača nakon Neymaraovog transfera u PSG, to je svakako istina, jer su potrošili znatno manje novca na igrača koji zaista vrijedi više, mnogo više na ugovoru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!