NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio na koga će potrošiti novac od prodaje Schneiderlina

Jose Mourinho otkrio na koga će potrošiti novac od prodaje Schneiderlina

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho priznao je da će novac od prodaje Schneiderlina iskoristiti za pojačavanje napada u ljetnjem prelaznom roku.

Jose Mourinho otkrio na koga će potrošiti novac od prodaje

‘Crveni ragovi’ su prošlog ljeta itekako pokazali da im trošenje novca na pojačanja nije strano, te će se slična stvar desiti i sljedećeg ljeta.

Portugalski stručnjak je u prošlom prelaznom roku platio rekordnih 89 miliona funti za Paula Pogbu, dok su u klub također stigli i Henrikh Mkhitaryan i Eric Bailly za također velike odštete.

Početkom zimskog prelaznog roka počele su špekulacije oko toga da li će Mourinho nastaviti pojačavati tim, a sa prelaskom na Old Trafford najviše su se povezivali defanzivac Benfice i švedski reprezentativac Victor Lindelof, te Monacov Tiemoue Bakayoko.

Međutim, Mourinho je priznao da će klub svu zaradu ove zime usmjeriti na ljetni prelazni rok.

“Uvjeren sam da ćemo ove zime biti samo prodavači, a ne kupci”, rekao je Jose za portugalske medije.

“Želimo prikupiti novac za pojačanja sljedećeg ljeta kada ćemo dovesti napadača.”

Odlazak Francuza Morgana Schneiderlina je skoro gotova stvar, a do kraja sedmice bi trebao potpisati za Everton u transferu vrijednom oko 22 miliona funti, dok bi klub do kraja mjeseca mogao napustiti i Memphis Depay koji nije u Mourinhovim planovima.

[su_bet365_novo__koeficijenti_kosarka_nba]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!