NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio zbog čega Henrikh Mkhitaryan nije igrao protiv Arsenala

Jose Mourinho otkrio zbog čega Henrikh Mkhitaryan nije igrao protiv Arsenala

Nogometaš Manchester Uniteda Henrikh Mkhitaryan nije igrao protiv Arsenala, pošto mu je trener Jose Mourinho rekao da neće moći podnijeti pritisak koji ta utakmica nosi. Mkhitaryan je ljetos došao iz Borussije Dortmund za oko 30 milijuna eura, ali je u Premiershipu igrao posljednji put sredinom rujna. Od tada je jednom nastupio za United, u porazu od Fenerbahčea u gostima.

protiv Arsenala

Tijekom pauze zbog obveza prema reprezentaciji bio je kapiten Armenije u pobjedi nad Crnom Gorom 3:2, ali mu to nije donijelo mjesto u momčadi za utakmicu protiv Arsenala, koji se u subotu završio 1:1.

“Rekao sam mu da utakmica protiv Arsenala nije za njega. Mislim da mu nije potrebno da uđe s klupe i igra 10 ili 20 minuta. Treba mu manje pritiska i bolji uvjeti da iskaže svoje kvalitete. Mislim da mu je potrebna dobra partija i utakmica koju će ili početi ili u koju će ući u drugom poluvremenu.”, rekao je Mourinho, prenijeli su britanski mediji.

Mkhitaryan bi trebao da zaigra u četvrtak, kada United dočekuje Feyenoord.

“Rekao sam mu da će biti dio utakmice. Pokušava. Nije sretan, ali dobro koristi svoje nezadovoljstvo, tako što drži usta zatvorena i vrijedno radi da se prilagodi.”, rekao je Mourinho.

United je apsolutni favorit u utakmici Lige Europe protiv nizozemskog predstavnika Feyenoorda. Kladionica bet365 nam nudi koeficijent 1.36 na pobjedu Manchester Uniteda, 5.00 na neriješen ishod ove utakmice, dok tečaj na pobjedu nizozemskog tima iznosi 7.50. Tu je, naravno, i opcija igranja duple šanse. Koficijent na pobjedu Uniteda ili neriješen ishod je mizernih 1.10, na neriješen ishod ili pobjeda Feyenoorda je 3.20, dok je na pobjedu jednog od dva tima 1.18.

utd

KLADI SE NA EUROPA LIGU

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!