NaslovnicaVijestiJose Mourinho pojasnio situaciju: Moj život u Manchesteru je katastrofa

Jose Mourinho pojasnio situaciju: Moj život u Manchesteru je katastrofa

Jose Mourinho pojasnio situaciju oko svog života u Manchesteru. Velike stvari su očekivane od Jose Mourinha nakon što je imenovan za menadžera Manchester Uniteda.

Jose Mourinho pojasnio

Crveni vragovi su napokon, činilo se, našli prikladnog nasljednika Sir Alex Fergusona, nakon problematičnih razdoblja sa David Moyesom i Louis van Gaalom.

Pa ipak, pet mjesecu u njegovoj vladavini i to je sve nestalo za Mourinha.

Sa devet odigranih utakmica nove sezone u Premier ligi, United tek ima 14 bodova od mogućih 27, što predstavlja vrlo osrenji početak.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ipak, Mourinhova situacija je još gora van terena, nakon što je portugalaski stručnjak opisao život u Manchesteru kao ‘katastrofalan’ u razgovoru za Sky Sports.

53-godišnjak je objasnio kako još uvijek nije kupio kuću u gradu i još uvijek živi u hotelu, gdje se osjeća usamljeno.

“Za mene je to malo katastroga, jer sam ponekad želio proštetai, a to ne mogu”, rekao je Mourinho.

“Ja samo želim prijeći most i ići u restoran. Ako to ne mogu, onda je stvarno loše.”

“Kupite kuću? Ne znam, stvarno ne znam. Činjenica je da će mojoj kćeri biti 20 sljedeći tjedan, a mom sinu 17 za par mjeseci.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Oni su vrlo stabilni. Sveučilište u Londonu. Nogomet u Londonu. Prijatelji. Dakle, oni su u tom dobu da ne mogu ići svugdje sa mnom, kao što su to radili prije. Tako da je ovo prvi put da moja familija živi na drugačiji način.”

“Mi to pokušavamo osjetiti, nastojimo vidjeti evoluciju, naše osjećaje i vidjeti kako ćemo se nositi sa situacijom.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!