NaslovnicaVijestiJose Mourinho ponovo okrivljuje svoje igrače: Evo u koga je sad uperio...

Jose Mourinho ponovo okrivljuje svoje igrače: Evo u koga je sad uperio prst

Jose Mourinho ponovo okrivljuje svoje igrače. Jose Mourinho nema tendenciju da dobro reagira kada je njegov tim poražen, jer smo svi svjedoci toga, kada je bio u Chelseaju.

jose-mourinho-ponovo

Portugalski trener, tjednima prije nego što je dobio otkaz od strane Plavaca prošle sezone, nije se bojao okriviti svoje igrače za poraze u televizijskim intervjuima i konferencijama za medije.

No, samo nekoliko mjeseci u njegovom vođenju Manchester Uniteda, 53-godišnjak je već okrivio određene igrače u javnosti.

Nakon poraza od Manchester Cityja (2-1) ranije ovog mjeseca, Mourinho – bez imenovanja igrača – učinkovito krivi njih za poraz.

“Jedan ili dva igrač su ispod te razine i ekipa je platila za to”, rekao je novinarima nakon utakmice.

“Iskreno, imam dva ili tri igrača u prvom poluvremenu, da je utakmica sada i znam što će se dogoditi, ne bi ih ubacio u prvu postavu, ali to je nogomet, a ponekad igrači razočaraju svog menažera, a ponekad naprave velika iznenađenja.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Nakon neugodnog poraza u nedelju od strane Watford (3-1), Mourinho je posebno okrivio Luke Shawa – opet bez otkrivanja njegovog imena, ali to nije bilo ni potrebno nakon što je njegova priča bila za njegovu poziciju.

“Prvi gol Manchester Cityja i taj drugi gol protiv Watforda – možete pronaći nevjerovatnu sličnost, gdje je Kolarov imao loptu u teškoj situaciji u korneru i moji igrači, umjesto da pritisnu protivnika, oni se odluče da im dadnu prostora,” Mourinho je izjavio za Mirror.

“I za drugi gol, Amrabat je primio loptu i naš lijevi bek je 25 metara od njega, umjesto pet. Ali, čak i 25 metara, vi morate skočiti i pritisnuti, ali ne, mi smo čekali, a zatim primili gol.”

https://twitter.com/OJerseyGradeOri/status/777514879905169409

“Ovo je taktički i mentalni stav. To je nešto što ne može postati savršeno u nekoliko tjedana.”

[su_euro_soccer_bonus]

Odluka Mourinha da uperi prst prema Shawu, 21-godišnjem lijevom beku, koji se tek vratio sa dvostrukog prijeloma desne noge, nije baš dobro prihvaćen među navijačima i društvenim mrežama širom svijeta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!