NaslovnicaVijestiJose Mourinho potvrdio koliko će Romelu Lukaku biti van terena

Jose Mourinho potvrdio koliko će Romelu Lukaku biti van terena

Očekuje se da će najbolji strijelac Manchester Uniteda, Romelu Lukaku biti van terena oko tjedan dana, rekao je menadžer Jose Mourinho.

Jose Mourinho potvrdio

Belgijaski napadač, koji je postigao 15 golova ove sezone, odigrao je svaku minutu u Premier ligi prije nego što je u subotu izašao na nosilima protiv Southamptona nakon udarca glavama sa Wesley Hoedtom.

To je isključilo Lukakua iz ponedeljne utakmice protiv bivšeg kluba Evertona, a odsutan će biti i za FA kup utakmicu protiv Derbyja u petak.

Govoreći prije sukoba sa Evertonom, Mourinho je rekao za Sky Sports: “Rekao bih tjedna dana za Lukakua.”

[su_premierleague]

“To nije ništa važno – samo malo zaštite, ali nema problema.”

Postoji 10 dana između Derbyjeve posjete Old Traffordu i Unitedove utakmice u Premier ligi protiv Stokea kod kuće, kada Lukaku bude ponovo dostupan.

Srećom za United i Mourinha, Lukaku nije bio potreban u ponedjeljak navečer, budući da su Crveni vragovi pobijedili njegovog bivšeg kluba na Goodison Parku zahvaljujući golovima Anthony Martiala i Jesse Lingarda u drugom poluvremenu.

Pobjeda od 2-0 je bila Unitedova prva pobjeda u pet susreta, nakon razdoblja neupečatljivih remija protiv Leicester Cityja, Burnleya i Southamptona, gdje je Lukaku i ozlijeđen.

[su_no1forfootball]

Mourinhovi igrači su sada 12 bodova iza Manchester Cityja i Pep Guardiole, ali Građani imaju utakmicu manje, što znači da bi se ovo vodstvo moglo produžiti na 15 bodova, sa samo 16 preostalih utakmica.

City još uvijek treba da izgubi ove sezone u Premier ligi, a nakon što je Crystal Palace promašio penal u posljednjim trenucima na Selhurst Parku, izgleda da City ima vještinu i sreću koja je potrebna da se sezona završi bez poraza.

Taj penal je kopija promašenog penala Ruud van Nistelrooya protiv Arsenala na Old Traffordu, što se događalo tijekom sezone kada je Arsenal bio nepobjediv. Pokušajte povezati ovo dvoje…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!