NaslovnicaVijestiJose Mourinho progovorio o odlasku Ibrahimovića iz Manchester Uniteda

Jose Mourinho progovorio o odlasku Ibrahimovića iz Manchester Uniteda

To je bila vrlo čudna sezona za Zlatana Ibrahimovića. Švedska legenda senzacionalno je potpisala novi jednogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom na ljeto, unatoč činjenici da je u travnju doživio ozbiljnu ozljedu koljena.

Jose Mourinho progovorio

Napravio je povratak brže nego što se očekivalo, ali sada se čini da je Zlatanov povratak u akciju bio koban, jer se Šveđanin očito još bori sa kondicijom.

Nakon što su doveli Alexis Sancheza, Jose Mourinho je izjavio da neće stajati na putu Ibrahimovićevog odlaska, koji bi možda mogao da ode u MLS prije nego što završi svoj ugovor od 220.000 funti tjedno.

Menadžer Crvenih đavola je rekao: “Nije mi ništa rekao. Prvi put kada sam pročitao nešto o tome, bilo je od vas, pročitao sam negdje ili vidio na nekom TV kanalu, nikada mi to nije spomenuo, tako da ne znam.”

[su_premierleague]

“Zlatan je u posljednjoj godini svog ugovora i nije mi ništa rekao, ali ako je to točno i Zlatan želi budućnost u nekom drugom klubu u drugoj zemlji, ovdje smo da mu pomognemo i da stvorimo uvjete da mu pomognemo, ne da mu otežavamo život.”

MLS je vjerojatno jedino mjesto na kojem će završiti i koncidentno, legenda Uniteda David Beckham najavio je da će u ponedjeljak formirati svoj vlastiti tim za ligu.

Dakle, bivši kapetan Engleske je, naravno, upitan za Zlatana i da li bi volio da on dođe u SAD. Njegova reakcija je bila savršena.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“On je jedan od najboljih igrača, jedan od najboljih ljudi, a ako dođe u ovu ligu u nekom trenutku, to bi bilo sjajno”, rekao je Beckham. Ali trenutno je u Manchester Unitedu i sretan sam zbog toga i želim da ostane tamo, ali da u nekom trenutku možda dođe i u ovu ligu.”

Svaka čast Becks. Dvojac je igrao zajedno dok su bili u PSG-u i Beckham je znao da bi to bila velika stvar kada bi Zlatan došao da igra u MLS-u.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!