NaslovnicaVijestiJose Mourinho se ispričao dvojici igrača kojima nije davao prilike ove sezone

Jose Mourinho se ispričao dvojici igrača kojima nije davao prilike ove sezone

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je da se osjeća loše jer nije davao dvojici igrača otkako je stigao na Old Trafford prošlog ljeta.

Jose Mourinho se ispričao dvojici igrača

Ta dva igrača su Memphis Depay i Ashley Young, koji su odigrali tek po četiri utakmice u Premier ligi ove sezone. Sada kad se prelazni rok otvara kroz par dana, mnogo je špekulacija o tome ko bi mogao napustiti tim zbog male minutaže, no također bi moglo i doći nekoliko igrača.

U izjavi za Sky Sports, portugalski stručnjak je rekao: “Ukoliko budemo kupovali, nećemo kupovati dva, tri ili četiri igrača, već isključivo jednog, a ukoliko neko bude otišao, to nije zato jer ga tjeramo iz kluba, već zato što zaista želi otići.”

“Što se mene tiče, više sam nego zadovoljan svojim timom, želim zadržati sve igrače. Da budem iskren, igračima kao što su Ashley Young i Memphis Depay nisam davao dovoljno prilika za igru, da se dokažu, tako da se osjećam loše zbog toga.”

‘Crveni vragovi’ su trenutno šesti na tabeli, te zaostaju četiri boda za četvrtim na tabeli, a Mourinho se nada da će se do kraja godine njegov tim uspjeti vratiti na poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Na popularni ‘Boxing day’, koji se tradicionalno igra dan poslije Božića, Manchester United će na Old Trafford uugostiti Sunderland, kojeg vodi bivši trener kluba David Moyes, a posljednjeg dana ove godine će igrati protiv Middlesbrougha, dok će prva utakmica u sljedećoj godini biti protiv West Hama u gostima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!