NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real šalje ponudu za Salaha koja se ne odbija, Icardi...

Transfer glasine: Real šalje ponudu za Salaha koja se ne odbija, Icardi ponuđen klubu iz Premier lige, velikani iz Londona žele nogometaša Saprtaka

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid se nada da će uspjeti dovesti Mohameda Salaha iz Liverpoola tako što će im ponuditi Garetha Balea i Keylora Navasa, javlja Diario Gol. Blancosi žele potpisati Egipatsku zvijezdu ovog ljeta nakon njegove senzacionalne sezone s Redsima, ali su naišli na prepreku zbog njegove cijene od 200 milijuna eura. Finalist Lige prvaka nada se kako će, uključujući  u transfer zvijezdu Walesa i vratara Kostarike, dobiti Salaha.

>> Mourinho šalje zvijezdu na posudbu kako bi napravio mjesta za šokantan transfer!

Interov napadač Mauro Icardi nalazi se na izlaznim vratima kluba. Kontraverzni agent Mino Raiola uspostavio je kontakt s Manchester Unitedom zbog mogućeg trenasfera, izvještava Corriere dello Sport. 25-godišnjak privukao je dosta interesa s njegovim nastupima tijekom posljednjih sezona i sa postignutih 27 golova u ovoj sezoni Serie A. United je zainteresiran, ali će naići na veliku konkurenciju u vidu Real Madrida i Paris Saint-Germaina. Napadač u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura.

[su_champions_league]

Chelsea, Tottenham i Everton pokazali su interes za veznjaka Spartak Moskve Fernanda, javlja The Sun. 26-godišnja Brazilac impresionirao je ove sezone, pomažući Spartaku da se domogne druge pozicije u Premier ligi Rusije. Spartak je procjenio vrijednost Fernanda, kojeg također prati Sevilla i Atletico Madrid, na 22 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!