JOSE MOURINHO SE POGUBIO: Psovao na Martineza poslije utakmice

Jose Mourinho se pogubio i pobijesnio na Roberta Martineza poslije utakmice koju je izgubio na Goodison Parku.

Martinez i Mourinho

Portugalski trener je svoju ekipu gledao kako pravi najgori start u posljednjih 20 godina, i sada zaostaju 11 bodova za liderom tabele Man City-om.

Mourinho je insistirao da ne osjeća nikakav pritisak nakon utakmice, ali je svoje frustracije izbacio na trenera Evertona, Roberta Martineza.

Naime, Jose Mourinho je morao čekati poslije utakmice da bi dao izjavu na konferenciji za novinare, jer je to prvi radio Roberto Martinez.

Nakon što je napustio konferenciju za novinare, Martinez je izašao ispred dočekan sa još nekoliko novinara koji su ga zaustavili, u tom trenutku je Mourinho prolazio pored i rekao:

“Roberto, sljedeći put mi reci da idem prije tebe, zato što mi moramo putovati”, a Martinez je odgovorio: “Mi to ne kontrolišemo, Jose. Ja to ne kontrolišem.”

Zatim je Mourinho opsovao,”Je*eni pakao”, i nastavio prema sobi za konferencije.

Međutim, frustracije nisu prestale ni poslije toga. Dok je sjedao za stol na konferenciji za novinare, Mourinho je rekao: “Dobro, kada bi završili brzo, bilo bi super. Ovo će trajati samo pet minuta.”

“Morali smo čekati trenera domaćeg tima da završi prvi, bez obzira što naši igrači već čekaju u autobusu, zato ćemo ovo završiti vrlo brzo.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)