NaslovnicaVijestiJose Mourinho se požalio: "Ne mogu kupiti šest igrača za 100 milijuna...

Jose Mourinho se požalio: “Ne mogu kupiti šest igrača za 100 milijuna funti”

Jose Mourinho ponovo je pokušavao prebaciti kritike na Manchester City i njihovo veliko trošenje novca, tvrdeći kako Manchester United ne može potrošiti 600 milijuna funti na šest novih igrača.

Jose Mourinho se požalio

City je trenutačno na vrhu Premier lige, 15 bodova iza drugog mjesta u Unitedu, a još uvijek nisu izgubili niti jednu utakmicu.

Pep Guardiola je na ljeto napravio veliki doprinos talentu, potrošivši 221.5 milijuna funti kako bi potpisao braniče Benjamina Mendyja, Kyle Walkera i Danila, vratara Edersona, veznjake Bernardo Silvu i mladog Douglasa Luiza.

U međuvremenu, United je potrošio više od 145 milijuna funti, ali Mourinho je opet istaknuo percipirana ograničenja svoje ekipe u usporedbi sa liderima lige.

[su_watch_live_football]

“Mislite li da klub može potrošiti 600 milijuna funti i kupiti šest igrača od 100 milijuna? Klub to ne može učiniti”, rekao je u intervjuu sa Unitedovom službenom stranicom.

“Ne mogu očekivati od kluba da to učini, tako da nije kritično i možete vidjet kakvo je tržište, pogotovo sa najvećim timovima. Ali, znate, ne želim da oduzimam nikakve zasluge od Manchester Cityja, Pep Guardiole i njegovog osoblja i igrača, oni očito znaju što rade. Ali Pep je došao, on ima glavnog vratara Engleske, ne sviđa mu se i onda kupuje vratara iz Barcelone, ni on mu se ne sviđa, zatim kupuje još jednog vratara. Sada mu se sviđa.”

“On ima Zabaletu i Kolarova – dva vrlo dobra igrača, ali njima je više od 30 godina. On želi da ih zamijeni, ne mijenja ih sa dvojicom, nego trojicom. Jednim pojačanjem iz Tottenhama, drugim iz Monaca, trećim iz Real madrida kao primjer.”

[su_premierleague]

“Možemo li kupiti šest ili sedam igrača istodobno? Možemo li uložiti 600-700 milijuna funti? Ne! Dakle, teško je. Mislim da posljednjih godina tržište ide u takvom smjeru ili pripadaš jednom od tih klubova gdje nema granica i samo kupiš ono što poželiš, nema finansijske fer igre, nema ništa, radite ono što želite – ili vam je teško.”

United se danas susreće sa Soutahmptonom, dok će City u nedelju da igra sa Crystal Palaceom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!