NaslovnicaVijestiJose Mourinho šokirao sve navijače Uniteda sa svojom novom izjavom

Jose Mourinho šokirao sve navijače Uniteda sa svojom novom izjavom

Jose Mourinho šokirao sve navijače Uniteda sa svojom novom izjavom. Jose Mourinho nije pristao da se pridruži Manchester Unitedu, pišu izvještaji iz Engleske. Naime, rečeno je da je Mourinho pobio sve tvrdnje o njegovom prelasku u Manchester United.

Jose Mourinho šokirao

Smatralo se da je portugalski menadžer bio na rubu potpisivanja ugovora kako bi zamijenio Louis van Gaala na Old Traffordu.

Međutim, Sky Sports je rekao da ne postoji ništa konkretno između Mourinha i Uniteda.

Oni su dodali da je Ed Woodward i dalje odugovlačio oko budućnosti Van Gaala i postavljali su pitanje da li on to želi zadržati Nizozemca na Old Traffordu.

[su_sportingbet_euro2016]

Laurent Blanc je još jedan kandidat za zamjenu Van Gaala, dok je Mauricio Pochettino već dogovorio produljenje ugovora sa Tottenhamom.

United sve svoje nade ulaže u top četiri ove sezone sa još tri utakmice do kraja sezone.

Crveni đavoli su pet bodova iza Arsenala i Manchester Cityja na trećem i četvrtom mjestu, ali imaju jednu utakmicu manje, a dvije ekipe iznad njih još uvijek imaju igrati jednu utakmicu međusobno.

Oni su u finalu FA kupa, a suočit će se sa Crystal Palace-om na Wembleyu 21. svibnja.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!