NaslovnicaVijestiJose Mourinho sprema ponudu za zvijezdu Barcelone ove zime

Jose Mourinho sprema ponudu za zvijezdu Barcelone ove zime

Prema pisanju španjolskih medija, zvijezda Barcelone Sergi Roberto prva je želja Josea Mourinha u ovom zimskom prelaznom roku.

Mourinho dovodi Sergi Roberta

Svestrani vezni igrač, koji može igrati i trenutno igra na poziciji desnog beka, postigao je jedan gol i podijelio četiri asistencije u svim takmičenjima ove sezone u dresu katalonskog giganta.

Španjolski Diario Gol danas je prenio vijest kako je Jose Mourinho već kontaktirao Robertovog agenta, s kojim će pokušati dogovoriti transfer španjolskog reprezentativca na Old Trafford u januarskom prelaznom roku. 25-godišnjak navodno traži povećanje plate kako bi ostao na Camp Nouu, ali u Barceloni mu još uvijek nisu spremni to ponuditi, dok s druge strane u Manchester Unitedu jesu.

Jose Mourinho će se po svemu sudeći u zimskom prelaznom roku riješiti nekolicine igrača, uključujući Lukea Shawa, Daleya Blinda, te Henrikha Mkhitaryana, koji već neko vrijeme nisu u njegovim planovima. Luke Shaw se povezivao sa prelaskom u nekoliko premierligaša, dok interes za Mkihtaryana pokazuju njegov bivši klub Borussia Dortmund i talijanski velikan Inter, koji ga planira dovesti na posudbu.

Unatoč tome što je imao sjajan početak sezone i što je imao čak pet asistencija u prve tri ligaške utakmice, u posljednja dva tjedna Mourinho ga uopšte nije stavljao na listu pozvanih igrača za utakmice.

[su_premierleague]

Pored Mourinha, Jurgen Klopp je također zainteresovan za Roberta, te ga je navodno spreman uključiti u transfer Philippea Coutinha, koji je prema posljednjim informacijama veoma blizu dolaska u Barcelonu. Blaugrana je prošlog ljeta poslala tri ponude za brazilskog reprezentativca, ali su čelnici Liverpoola sve tri ponude odbili na zahtjev njemačkog stručnjaka, unatoč tome što je Coutinho i službeno zatražio transfer.

Manchester United je trenutno na drugom mjestu u Premier ligi sa 41 osvojenim bodom nakon 18 odigranih kola. Za vodećim Manchester Cityjem ‘Crveni vragovi’ zaostaju čak 11 bodova. Mourinhov tim će u sljedećem kolu gostovati kod osmoplasiranog Leicester Cityja, dok će ‘Građani’ na svom terenu dočekati Bournemouth.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!