NaslovnicaVijestiJose Mourinho trošio kao lud: Ekipa Manchester Uniteda trošila kao nikada do...

Jose Mourinho trošio kao lud: Ekipa Manchester Uniteda trošila kao nikada do sada, ali…

Od 2013. godine Manchester United traži istinskog nasljednika legendarnog Alexa Fergusona. Pretraga je i dalje bila neuspješna, a klub je potrošio mnogo novca samo na trenerima. Mourinho je je kao trener potrošio više od 400 milijuna.

U septembru ove godine, Jose Mourinho je na pitanje da li se boji da bi mogao biti otpušten kao trener Manchester Uniteda, odgovorio satrkastično. “Znaš koliko bi to koštalo ekipu Uniteda?” rekao je portugalski trener. Bio je u pravu, koštat će ih mnogo, jer je Manchester United prekinuo suradnju, te Mourinho može očekivati veliki profit.

POCHETTINO SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem preuzimanju Manchester Uniteda!

Neki mediji procjenjuju da će Mourinho dobiti  najmanje 20 milijuna eura sa Old Trafforda, koji je već napustio. Prema nekim procjenama možda čak i osam milijuna više.

Osim toga, Mourinho je potrpošio više od 400 milijuna eura za kupovinu 11 novih igrača, sa svoju karijeru u Unitedu je završio nezadovoljstvom zbog neaktivnosti kluba na transfer tržištu.

Na otpremnine je Portugalac već navikao. Kada je prvi put napustio Chelsea dobio je 25,7 milijuna eura, aa drugi puta 11,4 milijuna eura.

U Unitedu, gdje od 2013. godine uzaludno traže nasljednika kultnog trenera Alexa Fergusona, David Moyes ih je koštao 6,25 milijuna, dok ni otkaz Louisu van Gaalu nije bio jeftin. Sada Manchester United prvo mora pronaći neko privremeno riješenje bdo kraja ovogodišnje sezone, a zatim će pokušati pronaći trenera za duže vrijeme.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!