NaslovnicaVijestiJose Mourinho u siječnju dovodi čudo od djeteta

Jose Mourinho u siječnju dovodi čudo od djeteta

[su_oglas]

Izvještaji navode kako je Manchester United u dobroj poziciji da potpiše Fulhamovo čudo od djeteta, Ryan Sassegnona sljedećeg mjeseca.

Jose Mourinho u siječnju

17-godišnji bek je postao jedan od najtraženijih talenata u Europi nakon niza impresivnih nastupa tijekom posljednjih 18 mjeseci.

Tinejdžer je napravio već 53 nastupa za Fulham, koji je u tom procesu postigao 11 impresivnih golova, a zatim je imenovan i u PFA Championship timu godine. Na internacionalnom nivou, Sessegnon je također podigao trofej ovogodišnjeg Europskog prvenstva do 19 godina sa Engleskom.

https://twitter.com/FTalentScout/status/939193888417501185

Sada, prema različitim izvješćima, preko Metroa, Fulham je spreman prodati svog čudesnog lijevog beka sljedećeg mjeseca i tražit će zamjenu koja bi trebala doći u novoj godini.

[su_bet365_app]

Sessegnonova dostupnost će vjerojatno potaknuti Jose Mourinha da favorizira tinejdžera nad Tottenhamovim Danny Roseom, za kojeg se vjeruje da će koštati oko 50 milijuna funti.

[su_premierleague]

Smatra se da je i Totenham zainteresiran za Sessegnona, iako se United smatra kao favorit u utrci za potpis 17-godišnjaka.

Pozicija lijevog beka je postala problematična za Jose Mourinho otkako je došao na Old Trafford u ljeto 2016. godine, a Daley Blind, Matteo Darmian, Marcos Rojo, Ashley Young i Luke Shaw su se mijenjali na toj poziciji u posljednjih 18 mjeseci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!