NaslovnicaVijestiJose Mourinho uvjeren da će uspjeti dovesti jednog od najboljih igrača na...

Jose Mourinho uvjeren da će uspjeti dovesti jednog od najboljih igrača na svijetu

Manchester United je uvjeren da će dovesti Atletico Madridovu zvijezdu Antoine Griezmanna. Francuski internacionalac je prošlo ljeto navodno trebao preći na Old Trafford u ugovoru od 90 milijuna funti.

Jose Mourinho uvjeren

Međutim, Griezmann, koji ima 27 godina, odlučio je ostati u La Ligi nakon što je Atletico Madrid dobio zabranu transfera.

Griezmann je od tada u velikoj mjeri povezan sa prelaskom u Premier ligu posljednjih mjeseci, dok je United još uvijek ljut na napadača.

I prema španjolskim vijestima Don Balon, koji su poznati po svojim neobičnim transfer vijestima, Jose Mourinho je uvjeren da će ovog ljeta dovesti Griezmanna.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Oni također senzacionalno kažu kako je Manchester Unitedov menadžer također spreman odreći se Paul Pogbe kako bi potpisao Griezmanna.

Spomenuto je da je spreman prodati Francuskog veznjaka kojeg je doveo za 89 milijuna funti, koji se borio da impresionira ove sezone.

Don Balon je dodao da je Mourinho oduševljen ugovorom koji uključuje Pogbu i Griezmanna.

Griezmann je posljednjih tjedana govorio o svojoj budućnosti, gdje je potvrdio da je u razgovorima sa Atleticom oko svojih planova za budućnost.

“Ako nastavim u Atletico Madridu, ne znam, vidjet ćemo”, rekao je Griezmann.

[su_champions_league]

“Razgovaramo s klubom kako bismo vidjeli što se može učiniti.”

Antoine Griezmann je karijeru započeo u Real Sociedadu, gdje je proveo pet sezone, nakon čega je 2014. godine potpisao ugovor na šest godina i prešao u Atletico Madrid za 30 milijuna eura.

Njegova vrijednost nakon četiri godine je trostruko veća i na današnjem tržištu je vrlo poželjan igrač. Čak je bilo izvješća koja govore da bi mogao biti na putu za Barcelonu, ali Manchester United i Jose Mourinho ga očajnički žele i sigurno neće dopustiti da ga izgube tako lako.

Da li će Simeone željeti da zamijeni svog najboljeg igrača za Paul Pogbu? Nismo sigurno, ali je ovo primamljiva ponuda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!