NaslovnicaVijestiJose Mourinho već je dobio ponudu jednog kluba

Jose Mourinho već je dobio ponudu jednog kluba

Ne može puno nogometnih trenera na svijetu jednu sezonu sa svojom momčadi osvojiti prvenstvo, a već u idućoj ih bod dijeli od zone ispadanja. Unatoč katastrofalnoj poziciji na tablici, navijači nisu željeli da Jose Mourinho ode. Prisilno je otišao, no i već je dobio jednu ponudu.

OIR_resizer

Jose je ovaj tjedan ostao bez posla nakon što je Chelsea izgubio od Leicestera u ponedjeljak.

Kako bilo, 52-godišnjaka je već kontaktirao jedan klub.

“Prema mojim izvorima Mourinho se našao s Jamesom Pallotom, vlasnikom AS Rome u Londonu. Razgovarali su o mogućem odlasku Mourinha u Italiju. Pallota bi želio dovesti u klub trenera njegovog kalibra, a nada se da Mourinho s Romom može postići uspjehe kakve je postizao sa Interom iz Milana”, rekao je Duncan Castles za BBC.

Roma već sedam utakmica ne zna za pobjedu, nisu uspjele savladati ni Speziju, momčad koja se natječe u Seriji B. Ranije ovog tjedna Spezia je bila bolja od njih u Kupu boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Trener Rudi Garcia pod vleikim je pritiskom, još uvijek nije ostao bez posla, no pristane li Mourinho voditi ‘Vučicu’, svakako može potražiti novi klub.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!