NaslovnicaVijestiJose Mourinho već pronašao prvo pojačanje koje će dovesti u Manchester United

Jose Mourinho već pronašao prvo pojačanje koje će dovesti u Manchester United

Jose Mourinho već pronašao prvo pojačanje koje će dovesti u Manchester United. Special One još nije ni potvrđen kao nasljednik Louis van Gaala u Manchester Unitedu, ali to nije spriječilo svakakve glasine o njemu i klubu sa Old Trafforda u proteklih nekoliko dana.

Jose Mourinho već pronašao prvo pojačanje koje će dovesti u Manchester United

Nije iznenađenje da postoji vjerovanje da će Jose Mourinho postati novi menadžer Crvenih đavola i da će promijeniti dinamiku tima kako bi ostvario veliki uspjeh.

Prema pisanju The Suna, Jose Mourinho je navodno rekao Manchester Unitedu da želi da mu prvo pojačanje bude napadač Intera, Mauro Icardi.

22-godišnji Argentinac je kapiten Intera i priznat je kao jedan od najuzbudljivijih mladih napadača u svijetu fudbala.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Manchester United se ove sezone muči pred protivničkim golom, gdje su postigli samo 32 gola u 25 ligaških utakmica – i nije iznenađenje da će Mourinho ukoliko dođe na Old Trafford biti u potrazi za napadačom i još nekim drugim potencijalnim pojačanjima kako bi se borio na svim frontovima.

Icardi bi bio jedno veliko pojačanje za Crvene đavole, koji već imaju mladog i talentovanog Anthony Martiala u svojim redovima.

Sa deset golova u 21 nastupu za Inter ove sezone, Icardi je sve bolji i bolji, ali on neće biti jeftin što je sigurno.

U stvari, isti izvještaj iz The Suna tvrdi da se Inter već priprema da pronađe zamjenu za Icardija.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!