NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Wayne Rooney je kapetan Manchester Uniteda

Jose Mourinho: Wayne Rooney je kapetan Manchester Uniteda

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da će nogometaš Wayne Rooney ostati kapetan, unatoč tome što je, bar trenutno, izgubio mjesto u prvom timu. Rooney je ostao na klupi za prošlotjednu utakmicu protiv Leicestera, a nije bio u prvom timu ni u utakmici protiv Zorje, u četvrtak u Ligi Europe.

610088888

“Wayne je kapiten, bez obzira na sve. Nije važno je li na terenu ili na klupi. On je moj kapetan, kapetan kluba, kapetan igrača. To je teško, biti svačiji kapiten, ali on ima poštovanje i svu podršku. On je čovjek Manchester Uniteda, veliki je profesionalac i želi da pobjeđuje, a najsretniji je kada postiže golove”, rekao je Mourinho, prenijeli su danas britanski mediji.

Portugalski trener dodao je da Rooney ima odličan odnos sa suigračima.

“On razgovara sa suigračima i motivira ih. Rooney u svlačionici radi isto ono što je radio prije nekoliko dana kada je bio prvotimac. On je naš čovjek. Postizat će golove za nas, naporno će raditi za nas i u to nimalo ne sumnjam”, naveo je Mourinho.

United je danas remizirao u sedmom kolu Premiershipa na svom stadionu protiv Stokea, 1-1, a Wayme Rooney je u igru ušao u 67. minutu umjesto Mate. Pogodak za Manchester United postigao je Anthony Martial, a konačan rezultat postavio je Allen iz Stokea.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!