NaslovnicaVijestiJose Mourinho zagrizao za veznjaka koji će ga koštati 50 milijuna funti

Jose Mourinho zagrizao za veznjaka koji će ga koštati 50 milijuna funti

Manchester United je zainteresiran za potpisivanje brazilskog internacionalca i veznjaka Shakhtar Donetska, Freda do kraja ljetnog prijelaznog roka, a posljednja izvješća izgledaju pozitivna za klub sa Old Trafforda.

Jose Mourinho zagrizao

Prije tri dana, The Daily Star je izvjestio da se Crveni đavoli natječu sa Manchester Cityjem kako bi osigurali potpisivanje svestranog Južno američkog veznjaka iz ukrajinske ekipe.

Sada, prema ažuriranim vijestima koje nudi Manchester Evening News, Manchester United ima jasnu priliku da dovede i osigura usluge Freda, jer je plava strana Manchestera ohladila svoj interes i ne žele ga više.

[su_premierleague]

Bivši internacionalni veznjak napravio je debi na internacionalnom nivou u studenom 2014. godine i do sada je igrao 6 utakmica za Brazil.

U trenutnoj sezoni, brazilski veznjak je igrao 16 ligaških utakmica za Shakhtar, postigao je dva gola i osigurao dvije asistencije. Njegov trenutačni ugovor s klub istječe 2023. godine, a po Daily Staru, vrijedan je oko 50 milijuna funti.

Spomenuto je da je Guardiola želio Freda da bude dugoročni nasljednik Fernandinha, ali Manchester City je promijenio svoje planove i stoga United sada ima šansu da uhvati 24-godišnjaka. Vjeruje se da će to uraditi u ljetnom prijelaznom roku.

Prema vašem mišljenju, da li Jose Mourinho treba platiti 50 milijuna funti za potpisivanje Freda na ljetnom prijelaznom roku?

[su_live_koeficijenti]

On je za ukrajinski klub potpisao 26. lipnja 2013. godine za naknadu od 15 milijuna eura. Postigao je dva gola u debiju za Shakhtar u Ukrajinskom Super kupu u 2013. godini, gdje im je pomogao da pobijede 3-1.

Tijekom ukrajinske krize, Fred je bio među šest igrača Shakhtar Donetska koji su odbili da se vrate u Donetsk u svibnju 2014. godine zbog pred-sezonske prijateljske utakmice protiv Lyona.

Zbog ozljede Luiz Gustava, Fred je pozvan u brazilsku reprezentaciju na Copa America 2015. godine u Čileu, započevši u posljednje dvije utakmice u skupini C, gdje su stigli do četvrt-finala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!