Jose Mourinho zainteresiran za napadača koji je u 47 utakmica postigao 33 gola

Prema izvješćima Daily Expressa, menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho spreman je da se bori protiv Chelseaja za potpis Torinovog napadača Andreu Belottija.

Jose Mourinho zainteresiran

Manchester United je uživao u sjajnom početku svoje sezone u Premier ligi, ali nakon nedovoljno loših rezultata u posljednje vrijeme, nade Crvenih đavola za osvajanje naslova su ozbiljno ugrožene.

Sa Manchester Cityjem, koji se nalazi na vrhu tabele, United je već osam bodova daleko od svog gradskog rivala, a Crveni đavoli svakako trebaju napraviti dramatično poboljšanje kako bi se smanjila razlika.

Kako bi to postigli, vjeruje se da će United biti u potrazi za jačanjem svoje momčadi sa brojnim napadačima tijekom zimskog prijelaznog roka i prema izvješćima Daily Expressa, tvrdi se da planiraju poslati ponudu za Andreu Belottija.

Belotti je tijekom posljednjih nekoliko godina bio jedan od najboljih napadača u Seriji A, koji je u Torinu postigao 33 gola u 47 nastupa, a njegovi nastupi su mu donijeli pozornost klubova širom Europe.

United je među timovima koji su zainteresirani za Belottija, a menadžer Jose Mourinho je rekao da će ga držati na oku, dok će se morati boriti sa Chelseajem za njegov potpis.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: