NaslovnicaVijestiJose Mourinho želi dovesti Higuaina u Manchester United

Jose Mourinho želi dovesti Higuaina u Manchester United

Navijači Manchester Uniteda bi se trebali pripremiti za još jedno zanimljivo ljeto, jer se sa dolaskom u njihov klub povezuje mnoštvo igrača.

Jose Mourinho želi dovesti Higuaina

Unatoč činjenici da Jose Mourinho još uvijek nije zvanično trener Manchester Uniteda, pojavilo je se mnoštvo špekulacija koja pojačanja bi mogao dovesti u klub ovog ljeta.

Francuski list L’Equipe je tako otkrio da su Crveni vragovi zainteresovani za pojačavanje napada, a jedan od kandidata za dolazak je Zlatan Ibrahimović, kojem ugovor sa Parižanima ističe sljedećeg mjeseca.

Pored toga, engleski mediji otkrivaju da će portugalskom stručnjaku biti dostupno čak 200 miliona funti za nova pojačanja.

Talijanske novine Gazzetta dello Sport danas je objavila da bi najbolji strijelac Serije A ove sezone Gonzalo Higuain, koji je postigao čak 36 golova u 35 utakmica ove sezone, mogao postati novi igrač tima sa Old Trafforda ovog ljeta.

Kako piše Gazzeta dello Sport, Higuain je igrač koji u potpunosti odgovara Joseu Mourinhu, ali za njegov potpis će se Crveni vragovi morati boriti sa francuskim Paris Saint Germainom, koji je također opasno zainteresovan za Argentinca.

PSG-ov interes za Higuaina je potvrdio u nedjelju francuski La Parisien, koji je objavio da je bogati PSG spreman platiti čak 94 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula u Napoliju.

Pred Higuainom je velika odluka, a on je već radio sa, po svemu sudeći, novim trenerom Manchester Uniteda u Real Madridu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!