NaslovnicaVijestiJose Sandoval: Real Madrid nije zaslužio pobjedu!

Jose Sandoval: Real Madrid nije zaslužio pobjedu!

Trener Granade Jose Ramon Sandoval izjavio je da njegov tim nije zaslužio da izgubi protiv Real Madrida jučer.

ramon sandoval

Karim Benzema je postigao gol za vodstvo “kraljevskog kluba” na asistenciju Daniela Carvajala. Domaćini su stigli do izjednačenja nakon gola Youssefa El-Arabija, i kada se činilo da će konačan rezultat ostati 1-1, Luka Modrić sa sjajne distance postiže fenomenalan gol za pobjedu svog tima.

Bez obzira na poraz, Sandoval je oduševljen borbom svog tima i vjeruje da igrači Real Madrida odlaze kući znajući da nisu zaslužili tri boda.

“To mi puno smeta zbog napora koji je tim uložio”, rekao je Sandoval nakon utakmice.

“Ovaj tim nije zaslužio ono što konačan rezultat pokazuje. Odigrali smo dvije utakmice protiv Real Madrida u kojima smo učinili sve što smo mogli, ali nismo uspjeli osvojiti bodove.”

“Ovacije koje smo dobili sa tribina od strane navijača mnogo su utjecale na samopouzdanje mojih igrača, jer navijači znaju koliko se igrači trude, a to je sve što mogu tražiti od njih kada igramo protiv madridskog kluba.”

“Prije ove utakmice oni su uništavali druge klubove, a mi smo ih namučili. Izgubili smo zbog gola izvan kaznenog prostora od strane genija od igrača. Oni odlaze kući znajući da nisu zaslužili ovu pobjedu. Neriješen rezultat je bio najrealniji.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!