NaslovnicaVijestiJoshua Kimmich otkrio tko mu je bio idol dok je odrastao

Joshua Kimmich otkrio tko mu je bio idol dok je odrastao

Defanzivac Bayern Munchena Joshua Kimmich otkrio je kako mu je bivši veznjak Bayern Munchena Bastian Schweinsteiger bio idol dok je odrastao.

Kimmichu uzor Schweinsteiger

23-godišnji njemački reprezentativac trenutno igra svoju treću sezonu u dresu bavarskog giganta, u koji je stigao iz RB Leipziga u ljeto 2015. godine.

Nasljednik legendarnog Philippa Lahma, kako ga nazivaju navijači kluba, priznao je kako je kao dječak pratio i divio se nastupima druge legende Bayerna, a u pitanju je Bastian Schweinsteiger, koji je skupio ukupno 500 nastupa za klub u periodu od 2002. do 2015. godine.

U intervjuu za Goal, on je rekao: “Moj uzor dok sam odrastao bio je Bastian Schweinsteiger. Prije svega, zato što je bio Nijemac. Nisam gledao mnogo utakmica iz drugih država, osim, naravno, Svjetskih i Europskih prvenstva, kao i Lige prvaka. Tamo sam uživao gledajući Xavija Hernandeza iz Barcelone. Schweinsteigera sam pratio jer je bio apsolutni lider u Njemačkoj. Od omladinskog tima Bayerna stigao je do prvog tima i postao lider. Bio je kapiten koji je uvijek davao sve od sebe. Također mislim da kad god spomenete Bastiana Schweinsteigera, morate se prisjetiti i njegovih nastupa na Svjetskom prvenstvu.”

Otkako je debitovao za Bayern pod vodstvom Pepa Guardiole, Kimmich je ukupno u dresu bavarskog kluba odigrao 117 utakmica, postigao 13 golova i podijelio 21 asistenciju. Iako je u početku karijere igrao isključivo na poziciji veznjaka, on je u Bayernu zaigrao na poziciji desnog beka, gdje je nezamjenjiv u posljednje dvije sezone. Iako nije nastupio u pet utakmica u Bundesligi ove sezone, Kimmich je treći najkreativniji igrač Heynckesovog tima, a kreirao je ukupno 49 prilika ove sezone, od čega je njih 10 pretvoreno u gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!