NaslovnicaVijestiJovetić je preskup za nas

Jovetić je preskup za nas

Jovetić je preskup za nas! Crnogorski napadač član Intera na posudbi u Sevilli ovog ljeta zamjeniti će klub. Iz Intera su javili da u narednoj sezoni ne računaju na usluge crnogorca, te je primoran da pronađe novu sredinu. U Sevilli su željeli zadržati Jovetića ali je on za njihove uslove bio preskup, što se tiče odštete ali i plate koju bi nogometaš zahtijevao.

Jovetić je preskup za nas

Crnogorski napadač Stevan Jovetić, uprkos odličnom drugom dijelu sezone gdje je blistao u dresu Seville, napustiti će Andaluzijski klub. Španski klub je mjesec dana tražio način kako bi uspio zadržati Interovog napadača ali su na kraju morali odustati jer je Jovetić nerealna opcija, i što se tiče odštete i što se tiče igračeve plate.

[su_live_koeficijenti]

Španska ekipa je imala opciju da na kraju sezone odkupi ugovor Stevana Jovetića za 14 miliona eura, ali to si jednostavno u Sevilli ne mogu omogućiti.

“Bilo je svega pomalo. Kada smo se uspjeli dogovoriti oko igračeve plate, Inter nije htio spustiti odkupnu cijenu, a kada smo se sa Interom dogovorili da spustimo cijenu, Jovetić je želio veću platu. Mi trenutno nismo u stanju da udovoljimo kriteriju Intera i igrača, istovremeno. U našem kolektivu moramo troškove održavati na jednakom nivou, jer mi nismo Barca, Real ili City, jednostavno nemamo toliki budžet za plate nogometaša.” rekao je novoizabrani sportski direktor Seville Oscar Arias.

>> Raspadanje Atalante se nastavlja

“Mi ćemo se uvijek truditi, isto kao što smo se i sada trudili u slučaju Jovetića ali moramo biti realni i priznati sebi da se stvari neće uvijek odvijati onako kako si ih zacrtamo. U pitanju je teška situacija, Inter traži visoku odštetu a Jovetić visoku platu. Trenutno nismo spremni opteretiti toliko našu kasu, ali idemo dalje. Sada ćemo tražiti alternative koje će zadovoljiti sve tri strane, nas kao klub, igrača i klub od kojeg kupujemo.” rekao je za kraj Oscar Arias.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!