NaslovnicaVijestiJuan Bernat na kraju sezone napušta Bayern! Poznata i nova destinacija

Juan Bernat na kraju sezone napušta Bayern! Poznata i nova destinacija

Kako sada stvari stoje, Juan Bernat nema baš najsvijetlije budućnosti u Bayernu. Španjolski obrambeni igrač kojeg je u svom mandatu na klupi Bayena doveo Pep Guardiola od naredne sezone vjerovatno neće braniti boje Bavarskog kluba, a kao njegov novi poslodavac se spominje Atletico Madrid.

Juan Bernat na kraju sezone

Atletico Madrid će u ljeto biti u potrazi za novim defanzivcima, a jedna od deficitnih pozicija Jrogandžija je lijeva strana u odbrani. Španjolski mediji izvješćuju da je Atletico novog igrača već pronašao i to u Njemačkoj. Tamo već nekoliko sezona nastupa Juan Bernat, koji je od 2014. član Bayern Munchena.

>> Pep Guardiola mnogo riskira sa ovom postavom: Evo kako će večeras izgledati sastavi Mancester Cityja i Liverpoola

Da je rastanak blizu govori nam podatak da je Bernat ove sezone igrao u samo devet utakmica i to je više nego jasan znak da Španjolac može početi tražiti klub u kojem će dobiti željene minute. To bi mogao biti Atletico Madrid, jer u Madridu užurbanotraže riješenja na lijevoj strani, jer je Filipe Luis pretrpio ozlijedu prije nekoliko sedmica a njegova jedina zamjena je Lucas Hernandez.

[su_champions_league]

Juan Bernat je prije Bayerna nastupao za Valenciu iz koje je 2014. godine prešao u Bayern kojeg je tada predvodio Pep Guardiola. U prvoj sezoni je bio standardan te je sakupio 30 nastupa, prvenstveno zbog Guardiolinog eksperimentiranja sa Alabom na štoperskoj poziciji. Ukupno je za Bayern odigrao 105 utakmica i postigao 5 golova. Za reprezentaciju Španije je odigrao 7 utakmica i postigao jedan pogodak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!