NaslovnicaVijestiJuan Mata imenovao najboljeg igrača sa kojim je igrao u karijeri

Juan Mata imenovao najboljeg igrača sa kojim je igrao u karijeri

Juan Mata imenovao najboljeg igrača sa kojim je igrao u karijeri! Juan Mata je imao prilično uspješnu karijeru. Nakon što nije uspio osigurati mjesto u Real Madridu, Španjolac je nastavio svoju karijeru u Valenciji i Chelseaju, a trenutno je jedan od najvažnijih igrača Manchester Uniteda.

Juan Mata imenovao

On je također nastupio za Španjolsku 41 puta, pomažući svojoj zemlji da osvoji Svjetsko prvenstvo 2010. a nastupio je također i na Euru 2012. S obzirom na to da je igrao za tri velika kluba, Mata je igrao pored nekih izvanrednih talenata i zaista velikih igrača.

Dakle, kada ga pitate koji je najbolji igrač sa kojim je igrao to može predstavljati teško pitanje za njega, ali ipak je uspio dati odgovor.

U svojih 11 godina kao profesionalac, 29-godišnjak igrao je sa Davidom Silvom, Davidom Villaom, Fernando Torresom, Edenom Hazardom, Frank Lampardom, Xavijem i Zlatanom Ibrahimovićem.

>> Barcelona dovodi pojačanje iz Premier lige vrijedno 50 miliona eura

To su samo neki od velikih igrača koji su dijelili svlačionicu sa Matom, ali Španjolac nije nikog od njih označio kao najboljeg nogometaša sa kojim je igrao.

Umjesto toga, veznjak je izabrao Andresa Iniestu kao najboljeg igrača s kojim je igrao. U intervjuu za The Guardian, Mata je objasnio svoju odluku, a usporedio je i igrača Barcelone sa legendarnim Zinedine Zidaneom.

[su_no1forfootball]

On je rekao: “Kada moram birati najboljeg igrača uvijek ću izabrati nekog ko je čisti talenat a ne neko ko je brz, jak ili visok. Iniesta je taj igrač.”

“Kada smo igrali za Španjolsku, on vam uvijek doda loptu u pravi trenutak, uvijek vas čini boljima, to je bio slučaj i sa Zidanom, a njegove karakteristike bile su nevjerojatne.”

“Kad sam bio u Real Madrid igrajuči za rezerve sam trenirao s Zidaneom, Ronaldom, Beckhamom, Raulom. Svi su to veliki igrači, ali Zidane je od njih napravio još bolje nogometaše. Dakle, ja imam dvojicu najboljih igrača sa kojim sam dijelio svlačionicu. To su definitvno Iniesta i Zidane.” rekao je za kraj Juan Mata koji ove sezone igra odlično u dresu Uniteda.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!