NaslovnicaVijesti"Juan Mata je jedan od najboljih igrača u Premier ligi"

“Juan Mata je jedan od najboljih igrača u Premier ligi”

Veznjak Manchester Uniteda Ander Herrera je pohvalio svog timskog kolegu i sunarodnjaka Juana Matu izjavivši da je jedan od najboljih igrača u Premier ligi nakon impresivne predstave protiv Watforda.

Juan Mata je jedan od najboljih igrača u Premier ligi

Louis van Gaalov tim je jučer savladao Watford na Old Traffordu rezultatom 1-0, iako su gosti propustili niz odličnih prilika da dođu do gola. Herrera, koji je također nastupio u sinoćnjoj pobjedi, bio je pun riječi hvale na račun svog reprezentativnog kolege koji je postigao jedini pogodak na utakmici.

“Veoma sam sretan zbog njega, jer mi je prijatelj i jer se bori uvijek”, rekao je 26-godišnjak za Sky Sports nakon utakmice.

“On uvijek igra, nikada ne propušta nijednu utakmicu ili trening, a taj gol je u potpunosti zaslužio. Juan Mata je jedan od najboljih igrača u Premier ligi, on pravi razliku na terenu i sretni smo što ga imamo u timu.”

Antony Martial je izborio slobodan udarac za svoj tim deset minuta prije kraja susreta, a 27-godišnji Juan Mata je savladao Heurelha Gomesa i postigao sjajan gol. United je do kraja utakmice sačuvao to vodstvo, te uspio doći do četvrte uzastopne pobjede u svim takmičenjima.

Manchester United se ovom pobjedom učvrstio na petom mjestu u ligi, te ima 47 bodova iz 28 odigranih utakmica. Isto toliko bodova ima i četveroplasirani Manchester City, koji ima i utakmicu manje, ali “Građani” su u veoma lošoj formi, izgubili su tri posljednje utakmice u ligi.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!