NaslovnicaVijestiJuan Mata: Nikad nisam doživjeo ovako nešto

Juan Mata: Nikad nisam doživjeo ovako nešto

Juan Mata: Nikad nisam doživjeo ovako nešto! Juan Mata izjavio je za medije da se oporavak od prepona dobro odvija i da se može vratiti prije kraja sezone.

Nikad nisam doživjeo ovako nešto

 

Mata je propustio posljednjih sedam utakmica Manchester Uniteda nakon što se je ozlijedio te je morao operisati prepone.Za to vrijeme, četa Josea Mourinha dogurala je do polufinala Europa lige i vratila se u utrku za četvrto mjesto u Premier ligi.

Španjolski internacionalac prije ove povrede nije propustio ni jednu utakmicu Uniteda, a da to nije bilo zbog zdravstvenih razloga. Uvijek kada je bio spreman, on je igrao. Nakon operacije prognoze su predvidjale da ga više nećemo vidjeti na terenu ove sezone, ali on se dobro oporavlja i mogao bi iznenaditi sve svojim povratkom.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

“Ne možete ni zamisliti, koliko je ovaj mjesec za mene bio dugačak zbog moje povrede”, napisao je Mata na svom blogu. “Nikad nisam doživjeo ovako nešto (imao sam sreću), ali istina je da se sada puno bolje osjećam i nadam se da ću se uskoro vratiti timu, te im pokušati pomoći u zadnjem dijelu sezone.

>> TRANSFER GLASINE: ERIKSSEN U BARCI, SHAW U LIVERPOOLU, BELOTTI U UNITEDU

“Nadam se da ću u tome uspjeti, jer to je sve što želim! Uvijek sam na raspolaganju kako bih pomogao i doprinijeo onoliko koliko mogu, kako na terenu tako i izvan njega. Milion puta vam hvala za sve vaše poruke koje mi žele brz oporavak, koji je veoma blizu!”

Mata je drugi strijelac Uniteda ove sezone u svim takmičenjima, sa deset golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!