NaslovnicaVijestiPogba objasnio zašto je dozvolio Youngu da izvede slobodni udarac protiv Watforda

Pogba objasnio zašto je dozvolio Youngu da izvede slobodni udarac protiv Watforda

Iako će napuniti 33 godine sljedećeg ljeta, krilni igrač Manchester Uniteda Ashley Young igra sjajno u posljednje vrijeme kako bi zaradio mjesto u Engleskoj reprezentaciji na predstojećem Svjetskom prvenstvu, koje se sljedećeg ljeta održava u Rusiji.

Pogba objasnio zašto

Od dolaska novog trenera Josea Mourinha, Young je zaigrao na poziciji lijevog beka, gdje pruža sjajne nastupe.

Ipak, u posljednjih nekoliko tjedana pokazuje kako nije izgubio oko za gol, te da još uvijek može biti opasan u napadačkom dijelu igre.

Prošlog vikenda je ‘sretno’ postigao gol Brightona, koji je na kraju bio i pobjednički, a prije nekoliko dana je postigao još dva gola protiv svog bivšeg kluba Watforda u pobjedi od 4-2.

Prvi gol je postigao iz voleja za vodstvo ‘Crvenih vragova’, a drugi iz slobodnog udarca sa oko 30 metara. Tim golom je iznenadio sve, a posebno Josea Mourinha koji je ostao u nevjerici nakon što je lopta ušla u protivničku mrežu.

Portugalac je nakon utakmice izjavio kako je iznenađen činjenicom da mu je Paul Pogba, inače standardan izvođač slobodnih udaraca, dozvolio Youngu da izvede taj slobodan udarac.

“Ashley Young na treninzima trenira izvođenje slobodnih udaraca i ima jako dobar učinak, tako da je dobro što je imao samopouzdanja da pokuša izvesti jedan i na utakmici. Iznenađen sam što mu je Pogba dozvolio da izvede taj slobodni udarac”, rekao je Mourinho.

“U ovom trenutku Young igra bolje nego ikad prije i ne mogu biti sretniji zbog toga.”

[su_oglas]

Pogba objasnio zašto

Povodom svega ovoga oglasio se i sam Paul Pogba, koji je objasnio zašto mu je dozvolio izvođenje tog prekida.

“Da budem iskren, taj faul je bio na meni, a on je prišao i uzeo loptu u ruke”, rekao je Pogba.

“Nije mi čak ništa ni rekao jer je toliko bio siguran da će postići gol. Uzeo je loptu i postigao gol.”

“Međutim, nikada se ne bih svađap oko izvođenja slobodnog udarca ili penala, ili bilo čega ostalog, jer svi na kraju želimo isti rezultat. Želimo postići golove i pobijediti, tako da sam bio vrlo sretan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!