NaslovnicaVijestiJuan Mata odgovorio Mourinhu

Juan Mata odgovorio Mourinhu

Bivši igrač Chelseaja i sadašnji veznjak Manchester Uniteda odgovorio je na prozivke Jose Mourinha, koji je prije par dana u jednom untervjuu rekao kako Juan Mata nije radilica na terenu.

Mata odgovorio Mourinhu

Juan Mata je pod vodstvom Portugalca igrao samo jednu polusezonu, nakon čega je Mata otišao u United. Mourinho nije želio kriti razloge zbog čega je prodao Matu, a navodi kako je glavni razlog bila njegova loša igra u odbrani. Mourinho je takvim igračima dao nadimak – luksuzni igrači.

“Ako možete luksuznim igračem nazvati onog koji postiže golove, dijeli asistencije i ima dobru statistiku onda ću sam priznati da sam vrlo luksuzan igrač”, rekao je Juan Mata pa nastavio:

Mata odgovorio Mourinhu

Obožavam igrati sa luksuznim igračima. To su kretivci i igrači koji su polivalentni. Postigao sam dosta golova u Premiershipu kako u Unitedu tako i u Chelseaju.”

“Što se tiče mog golgeterskog učinka i asistencija, prezadovoljan sam time. Statistika ne laže. Sve su to činjenice. Jose Mourinho je uvijek za lošu igru krivio kretivne igrače…”, završio je Španac.

BONUS

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!