NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte što se dogodilo kada je Vinicius pokazao rasistu u publici

(VIDEO) Pogledajte što se dogodilo kada je Vinicius pokazao rasistu u publici

Tijekom nedjeljne utakmice u kojoj je Real Madrid izgubio rezultatom 0:1, dio navijača Valencije se rasistički obrušio na Viniciusa Juniora. Realov napadač je čak sucu pokazao tko je osoba koja ga vrijeđa zbog boje kože. Unatoč incidentu, utakmica nije bila prekinuta, a na kraju se dogodila tučnjava u kojoj je Vinicius dobio crveni karton.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na gotovo svim stadionima u Španjolskoj, Vinicius Junior, brazilski nogometaš, redovito doživljava iste uvrede, što ga dovodi do razmišljanja o odlasku iz lige. Trener njegove momčadi, Carlo Ancelotti, nakon utakmice je stao u njegovu obranu naglasivši da je takva situacija apsolutno neprihvatljiva te je istaknuo da “španjolska liga ima ozbiljan problem s rasizmom”.

“Ovdje problem nije Vinicius. On je žrtva. Što mislite zašto je sudac prekinuo utakmicu? Zato što su navijači vikali Viniciusu ‘idiote’? Ne. Sudac je utakmicu prekinuo, jer je otvorio protokol o rasizmu. Kada je Vini dobio crveni karton, cijeli stadion je počeo uzvikivati ‘majmune, majmune.’ Jako sam tužan zbog ovoga,” rekao je Ancelotti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!