NaslovnicaVijestiJulian Draxler imenovao igrača iz Premier lige sa kojim bi volio igrati

Julian Draxler imenovao igrača iz Premier lige sa kojim bi volio igrati

Julian Draxler imenovao igrača iz Premier lige sa kojim bi volio igrati. Sa ljetnim prijelaznim rokom koji se brzo približava, glasine o igračima iz velikih klubova će uskoro početi da lete na sve strane.

Julian Draxler imenovao

Očekuje se da će igrači iz klubova poput Manchester Uniteda, Arsenala i Manchester Cityja biti povezani sa svima koji imaju veliku čekovnu knjižicu, iako će neki igrači ovih klubova zaista biti na prodaju.

Ono što je zabrinjavajuće je kada o zvijezdi tima priča neki drugi igrač, a međunarodna dužnost je uvijek vrijeme kada se igrači iz različitih klubova okupljaju i razgovaraju o životu u svojim ekipama.

Ne postoji Svjetsko prvenstvo ili Europsko prvenstvo ovog ljeta, ali postoji Kup Konfederacije. To možda neće zvučati kao najuzbudljiviji turnir koji će se odvijati, ali će navijačima pružiti potrebnu zabavu u nadolazećim tjednima.

[su_euro_soccer_bonus]

I danas, Njemačka je najavila momčad koju će sredinom lipnja voditi u Rusiju, iako su to učinili bez nekoliko ključnih imena.

Jedan od igrača koji ne ide je Arsenalov Mesut Ozil, koji je napravio mjesta za neke mlade nadolazeće zvijezde u prvom timu.

Ozilova vlastita budućnost na Emiratesu je i dalje neizvjesna. On ima još godinu dana ugovora i nije blizu rješenja i potpisivanja novog, a špekulacije o njegovom sljedećem potezu su zaista velike.

Jedan igrač koji se nada da će ovog ljeta vidjeti Ozila kako odlazi iz Arsenala je Julian Draxler iz PSG-a, koji se nada da će uvjeriti svog kolegu iz reprezentacije da se preseli u glavni grad Francuske.

“Volio bih igrati sa njim svaki dan”, rekao je Draxler za BBC World Service.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

“Za mene je on izvrstan igrač, uživam igrati sa njim svaki trening, svaki susret sa reprezentacijom.”

A kada je pitan da li mislim da je Ozil otvoren za prelazak u glavni grad Francuske, dodao je: “Da, mislim da je dobar igrač.”

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

“Pomogao bi svakom timu na svijetu i mislim da bi uživao u životu ovdje, pa čak i u igranju za PSG.”

Draxler je potvrdio da je održao razgovore sa Arsenalom i Evertonom prije nego što se preselio u PSG, ali je priznao kako je želio igrati u Francuskoj.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!